Palačinke bez glutena za idelan početak dana!
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: Shutterstock
U DANAŠNJEM svijetu gdje se u enormnim količinama konzumira pšenično brašno konačno se počinje govoriti o opcijama bez glutena. Ove palačinke napravili smo sa smeđim rižinim brašnom. Osim što ne sadrži gluten, rižino brašno bogatije je bjelančevinama, vitaminima i mineralima, osobito cinkom i B kompleksom.
Sastojci:
125 g smeđeg rižinog brašna
1 jaje
250 ml mlijeka
malo ulja za pečenje
Priprema:
Izradite smjesu za palačinke tako što ćete pjenjačom dobro umiješati sve sastojke.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ostavite smjesu da odstoji dvadesetak minuta.
Zagrijte tavu sa neprianjajućim slojem.
Pecite palačinke uz milimalnu količinu ulja.
Poslužite uz pire od voća.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Tražimo sadržaj koji
bi Vas mogao zanimati
bi Vas mogao zanimati
Izdvojeno
Pročitajte još
Učitavanje komentara
Tražimo sadržaj koji
bi Vas mogao zanimati
bi Vas mogao zanimati