Pogledajte kako spriječiti nastanak strija: Obavezna njega svake trudnice

Ilustracija: Nikel

BROJNE žene u nekoj fazi života, najčešće tijekom i nakon trudnoće, imaju problema sa strijama, kao i brojne druge kožne probleme. Stoga upravo u tom radosnom životnom razdoblju ne treba zaboraviti i na njegu kože.

Nikel kozmetika poznata je po tome što je bazirana na vlastitim farmaceutskim recepturama i 100% prirodnim djelatnim sastojcima čija je učinkovitost dokazana i dermatološki potvrđena. Spoj je  tradicionalnog znanja s najsuvremenijim postignućima. Sve tvari u proizvodu, kao i gotovi proizvodi, provjerene su kvalitete i prate ih certifikati ovlaštenih ustanova. Filozofija tvrke  i proizvoda temelji se na djelovanju "iznutra" i "izvana" - sinergiji farmacije i kozmetologije. Farmacija i kozmetologija povezane su i isprepletene, sve što djeluje "iznutra" kad se unosi u organizam, jednako djeluje i "izvana" kad se nanosi na kožu. Biljka koja ima određeno djelovanje na organizam, isto djelovanje ima i na kožu. Primjerice, pasiflora koja umiruje ako je pijemo, u kremi za kožu umirit će njenu osjetljivost.

Ističemo ovdje nekoliko proizvoda koji će doprinijeti kvaliteti vaše kože i bespoštednoj borbi protiv strija:

Bogata hidratantna krema sa smiljem pravi je užitak za vašu kožu koju savršeno vlaži, hrani, štiti i pomlađuje. Za sve je tipove kože i odlična podloga za make-up.

Ovu kremu ugodne teksture koristite svakodnevno kako biste vašoj koži dali sve što joj treba za zaštitu i mladost. Ako je vaša koža dehidrirana, prije kreme nanesite Ulje noćurka: tri kapi ulja kapnite na dlan jedne ruke i prstima druge ruke ga rastrljate kako biste ga ugrijali. Udahnite blagotvoran miris te ga nanesite na lice. Isti postupak je s Uljem divlje ruže i Eliksirom protiv bora kod kože sklone boranju. Ova će ulja dozvoliti da sastojci kreme uđu u duboke slojeve vaše kože.

Smilje, mediteranska biljka izvanrednih svojstava protiv starenja. Djeluje na obnavljanje kože kod oštećenja, bora i ožiljaka. Umiruje iritiranu kožu. Potiče mikrocirkulaciju. Neutralizira oksidirajući učinak na proteine i lipide staničnih membrana, a time i nastajanje slobodnih radikala koji su važan čimbenik u procesu preranog starenja kože, ističe kreatorica linije Mirjana Brlečić, mag. pharm.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tu su i fenomenalna dva proizvoda za njegu tijela i protiv strija:
 
1) Ulje protiv strija s mandarinom koncentrat je najfinijih biljnih ulja, esencija i vitamina, 100 % prirodan i bez konzervansa. Ulje protiv strija daje vašoj koži elastičnost i tonus. Hrani i vlaži kožu, trenutačno se upija, ne ostavlja mastan trag. Preporučuje se za svakodnevnu njegu, zdravlje, ljepotu i mladost vaše kože. Također sprječava nastanak strija i ublažava već postojeće, jača elastičnost kože, ugodno je za svakodnevnu njegu te odlično za vrijeme trudnoće i nakon poroda.

"Nikel je zdrava kozmetika koja je 'jestiva', što je osobito važno za buduće majke! Ovim blagotvornim uljem možete njegovati i vaše lice!" ističe Brlečić.

2) Mlijeko protiv strija sa pšeničnim klicama ugodno je mlijeko svilene teksture koje daje koži elastičnost i tonus. Hrani i vlaži kožu. Trenutačno se upija. Ne ostavlja mastan trag. Preporučuje se za svakodnevnu njegu jer jača elastičnost kože, sprječava nastanak strija i ublažava već postojeće, ugodno je za svakodnevnu njegu te odlično za vrijeme trudnoće i nakon poroda.

"Za vrijeme trudnoće, vrlo rano ga počnite koristiti kako biste sačuvali elastičnost vaše kože. Za vrijeme dojenja, koristite ga svakodnevno, za grudi i tijelo!", savjetuje kreatorica linije.

PSSST! Nikelova Krema s peršinom osvojila je zlatnu medalju na Euroinventu, najvećoj izložbi inovacija istočne Europe u Iasiju u Rumunjskoj. Ovogodišnji Euroinvent oborio je sve dosadašnje rekorde pa je brojnim posjetiteljima prikazano 400 inovacija iz 26 država iz cijeloga svijeta. 


 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara