Recepti za ljetne juhe bez kuhanja
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: Pinterest
SVI vole juhe, ali ljeto je obično vrijeme kada su one "na čekanju". Ali ljetne vrućine su zapravo najbolje vrijeme za juhe, jer su bogate tekućinom, za pripremu koristite svježe namirnice iz vrta, a većina ovih juha najbolja je hladna.
Ove dvije juhe su osnovni recepti koje možete doraditi po svojoj želji. Bogati okus rajčice, manga i celera dovoljni su za izvrstan recept. Možete dodati u njih svježe začinsko bilje, nasjeckano povrće ili izmrvljeno orašasto voće i sjemenke. Ako je vani stvarno vruće, ohladite juhe prije posluživanja.
Juha od manga i rajčice
Kod pripreme ove juhe ne možete pogriješiti pa je dobra i za one koji nisu vješti u kuhinji. Jednostavno uzmite jednaku količinu manga i rajčice i izmiksajte ih dok ne dobijete željenu gustoću. Juhu ulijte u zdjelu i ukrasite limetom.
Juha od celera i rajčice
Izmiksajte 2 ili 3 velike rajčice.
Uklonite lišće s celera, narežite ga na četvrtine i fino sameljite. Pomiješajte celer i rajčice u zdjeli i poslužite na sobnoj temperaturi ili po želji dodatno ohladite.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Tražimo sadržaj koji
bi Vas mogao zanimati
bi Vas mogao zanimati
Izdvojeno
Pročitajte još
Učitavanje komentara
Tražimo sadržaj koji
bi Vas mogao zanimati
bi Vas mogao zanimati