Tinitell: Pametna napravica za lociranje i komunikaciju s djetetom

Tinitell: Pametna napravica za lociranje i komunikaciju s djetetom

Video: YouTube

MNOGI pametni satovi bilježe koliko ste vježbali i potrošili kalorija, ali nova gumena narukvica omogućuje roditeljima nadziranje svoje djece.

Radi se o jednom od najmanjih mobilnih telefona na tržištu koji ima GPS odašiljač, a kreirao ga je Mats Horn iz Stockholma. Ime proizvoda je Tinitell. Uskoro bi se trebao naći na tržištu, a funkcionira pomoću gumba ili glasovnog prepoznavanja.Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sat je dizajniran kako bi bio praktičan za vrijeme dječje igre te nema nikakav monitor. Umjesto toga ima veliki gumb pomoću kojega se može odabrati funkcija, a dijete pomoću opcije glasovnog prepoznavanja pozvati na mobilni telefon onoga koga treba.

Djeca će uz to moći ručno uspostaviti poziv. Naprednije funkcije kontrolirat će roditelji uz pomoć odgovarajuće aplikacije kojom će moći vidjeti lokaciju svoga djeteta na karti.

Kreator Mats Horn sada pomoću Kickstartera prikuplja novac za proizvodnju. Prvi naručitelji Tinitell će dobiti za 99 dolara, a kasnije će se prodavati za 179 dolara.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara