U ljubavi i u smrti - umrli zajedno držeći se za ruke nakon 58 godina braka

U ljubavi i u smrti - umrli zajedno držeći se za ruke nakon 58 godina braka

Screenshoot: Facebook

ČAK i smrt ponekad piše najdivnije ljubavne priče. Ovo je definitivno jedna od njih.
Nakon 58 godina braka, tri odrasle kćeri i sretnog zajedničkog života bračni par Rodriguez, George i Ora Lee iz San Antonia umrli su zajedno držeći se za ruke, a smrt ih je snašla u razmaku od samo nekoliko sati. Ljubav je i tu presudila.

George i Ora Lee bili su vremešni, 78.-godišnji bračni par koji su u svom životu oduvijek bili silno odani jedan drugome. George je bio marinac, a kada je odslužio svoje zaposlio se kao mesar na tržnici gdje je i upoznao svoju Oru Lee. Imaju tri kćerke te mnoštvo unuka i praunuka koji su skupa svjedočili i njihovoj smrti.

Oboje su patili od staračke demencije, a prije tri mjeseca George je doživio srčani udar. Njegovala ih je njihova obitelj u njihovoj kući gdje su i umrli držeći se za ruke. Prvi je umro George, a tri sata nakon njihova se ljubav ugasila zauvijek kada je i Ora Lee udahnula svoj posljednji udah.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Priča je silno tužna, a opet toliko silno lijepa. Vraća vjeru u ljubav jer ljubav doista može sve, u životu i u smrti. Jer što je najdivnije od svega, Ora Lee je oduvijek pričala da će umrijeti zajedno - da će jedan drugoga povesti za sobom. I to se zaista na kraju i dogodilo. To je stvarno ljubavna priča bez premca kakva se može vidjeti samo na filmovima.Ljubavna priča ovog para objavljena je na kanalu News 4 San Antonio, a njihova ju je obitelj podijelila sa svim svojim poznanicima na Facebooku.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara