Baby boom na domaćem terenu: Nekima stiže prvo, a nekima peto dijete

Baby boom na domaćem terenu: Nekima stiže prvo, a nekima peto dijete
Foto: Instagram

RODA će uskoro posjetiti brojne domaće poznate face. Naime, njihovi će domovi postati bogatiji za jednog, a neki čak i za dva člana.

Tako su Ella Dvornik i Charles Pearce preslatkom objavom otkrili da čekaju drugo dijete koje bi trebalo stići u proljeće 2020. godine. Od kada je postala majka, ova influencerica je objave o putovanjima zamijenila anegdotama koje svakodnevno doživljava sa svojom kćerkicom Balie Dee, koja će u studenom napuniti dvije godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ella Dvornik Pearce (@elladvornik)

Pravo oduševljenje među svojim obožavateljima izazvala je i Franka Batelić kada je njezin suprug Vedran Ćorluka na Instagramu objavio da će postati roditelji jednog dječaka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Vedran Ćorluka (@corlukav05_14)

Najpoznatija domaća plus size manekenka Lucija Lugomer također je u slatkom iščekivanju.

“Jedno je zaljubiti se u nekoga, drugo je voljeti nekoga, a treće je odabrati baš njega za oca svog djeteta. Život nam se promijenio zauvijek”, napisala je tada uz fotografiju na kojoj pozira sa suprugom Danijelom Grlićem, a njihovo prvo dijete trebalo bi stići početkom iduće godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli LUCIJA LUGOMER (@lusiluer_plussizemodel)

Među poznatim Hrvatima u slatkom iščekivanju još jednom se našao i bivši boksač Stjepan Božić, a njegova supruga Petra Maričić redovno na Instagramu dijeli trudničke trenutke. U njihovu obitelj uskoro stiže djevojčica Emma. Dok Božić iz prošlih brakova ima troje djece, 12-godišnjeg Dominika, 10-godišnjeg Mateja i trogodišnju Luciju, Petri će ovo biti drugo dijete. Naime, ona je majka 12-godišnjeg Lucasa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Petra Božić (@petra_in_wonderland)

"Ove godine sam potpisala najbolji i najvažniji ugovor u svojoj karijeri, hvala ti dragi Bože što si mi dao priliku da osjetim kako je to biti majka", tim je riječima domaća košarkašica Antonija Mišura Sandrić otkrila da će ona i suprug Marko postati roditelji, a njihova prva beba stiže krajem siječnja.

Jedan od najvećih zabavljača na našoj estradnoj sceni, Joško Čagalj Jole, postat će tata četvrti put. Njegova supruga Ana Čagalj trebala bi roditi krajem godine, a nakon tri djevojčice par će dobiti i jednog dječaka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jole (@joleofficial)

Bivša misica, 33-godišnja Rajna Raguž, otkrila je kako ona i suprug Tomislav Čuljak očekuju svoje treće dijete. Ovo joj je treća trudnoća u tri godine, a kako je otkrila, iako su prinovu planirali, to ne znači da ih nije strah kako će se snaći s troje male djece.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Rajna•Raguž (@rajna_photo)

Dom glumačko redateljskog para Matanić također će postati bogatiji za još jednog člana. Nakon troipolgodišnje Lole i dvogodišnjeg Maxa, glumica Helena Minić Matanić i suprug, redatelj Dalibor Matanić, krajem godine postat će roditelji treći put.

Na podizanju nataliteta radi i naš skijaš Ivica Kostelić koji je nedavno urnebesnom objavom otkrio da u njegovu obitelj stižu blizanke. Njegovoj supruzi Elin i njemu to će biti treće i četvrto dijete. Naime, par već ima dvojicu sinova, Ivana i Leona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivica Kostelic (@ivicakostelic)

Nakon 12 godina braka, riječki glazbenik Damir Urban i supruga Milica uskoro će dobiti drugo zajedničko dijete, dok će on postati tata treći put. Naime, iz prvog braka s Goranom Milojević već ima 17-godišnjeg sina Malika. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Damir Urban (@damir.urban)

Iduće godine prvi put će postati tata i jedan od najboljih hrvatskih tenisača Marin Čilić. Naime, on je simpatičnom objavom na Instagramu otkrio da će "tim Čilić" uskoro dobiti pojačanje, a čini se kako se sa suprugom Kristinom već bacio u potragu za dječjom opremom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marin Čilić (@marincilic)

Nećak Olivera Dragojevića, pjevač Petar Dragojević, početkom ljeta otkrio je kako će njegova supruga Andrea u studenom roditi peto dijete.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Petar Dragojevic (@petardragojevic.official)

Prvi put će čari roditeljstva otkriti i zagrebačka glumica Marija Borić Jerneić te njezin suprug Branimir Jerneić, a njihova beba stiže na proljeće.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marija Jerneić (@maraboop)

Veselo će biti i u obitelji televizijskog i radijskog voditelja Frane Ridjana, koji sa suprugom Leom iščekuje drugo dijete. Par već ima sina, a oko Božića im stiže još jedan dječak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Frano Ridjan (@thefranor)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara