Baka pobjesnila jer ne želi biti dadilja unučadi pa skupila milijun pregleda

Baka pobjesnila jer ne želi biti dadilja unučadi pa skupila milijun pregleda
Foto: Screen shot/YouTube

QUAYLA Ann je snimila svoju majku u trenutku očaja i bijesa. Naime, kako se čini na snimci koja je osvanula na YouTubeu, novopečena baka je provela cijeli dan čuvajući unučad, što joj se nimalo nije svidjelo.

U svom monologu nije birala riječi te je vrlo oštrim jezikom, ne ustručavajući se koristiti ni psovke, zaključila kako "bake i djedovi ne bi trebali po cijele dane čuvati unučad kako bi mlađe generacije mogle smanjiti svoju roditeljsku odgovornost".

Kako kaže, samim time što je postala baka nije "automatski postala i dadilja".

"Pravi bake i djedovi bi trebali ispravno odgojiti vlastitu djecu tako da kada i sami budete imali djecu možete im financijski sve osigurati. Da im možete osigurati vrtić i ići na posao, izlaziti ili raditi bilo što drugo", kritizirala je svoju kćer.

No, tu se nije zaustavila

"Svačije vrijeme je dragocjeno. Imamo vlastiti život. Naporno smo radili na tome da se svi odselite od kuće. Zašto bismo htjeli odgajati i čuvati vašu djecu?" zapitala se i dodala da bi se umjesto toga trebala baviti "vrtlarstvom i igranjem binga".

Iako je video snimljen s potpuno drugom namjerom, on je izazvao oduševljenje mnogih. Pregledan je više od milijun puta, a mnogi su se složili kako je ova frustrirana baka "iznijela sve točne činjenice".

"U pravu je. Već je odgojila svoju djecu", složio se jedan od komentatora koji je zaključio da "ne trebate ni imati djecu ako se ne možete brinuti o njima".

Dok su drugi zaključili da ih užasno ljuti smijeh koji se čuje u pozadini snimke.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara