Chrissy Teigen odgovorila trolovima koji je kritiziraju jer joj sin nosi kacigu

Chrissy Teigen odgovorila trolovima koji je kritiziraju jer joj sin nosi kacigu
Foto: Instagram

MANEKENKA Chrissy Teigen objavila je fotografiju na kojoj njen šestomjesečni sin Miles nosi kacigu. Pojasnila je da tako liječe njegovu zaležanu glavicu koja je rezultat plagiocefalije.

Kao i uvijek, pojavili su se trolovi koji su je odmah kritizirali, ali Teigen im je odlučila odgovoriti..

“Dobro jutro, trolovi! Ovo je samo prijateljski podsjetnik da ne znate baš sve o svemu”, riječi su kojima je započela svoj status na Twitteru.

“Miles je išao kod fizioterapeuta i nismo odmah počeli nositi kacigu. Pokušali smo vježbati mišiće i nastavljamo s tim. Također, vaše dijete zaležane glavice je na kraju sasvim dobro, da, da, slažem se. Nisam htjela da vidite fotografiju i zamislite se. Ne promoviram nešto, samo dijelim naše iskustvo”, poručila im je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli chrissy teigen (@chrissyteigen)

Naime, nakon objave fotografije na kojoj Miles na glavi ima kacigu, Teigen su neki poručili da je to zadnja stvar s kojom treba pokušati, ali i da oni nisu tu metodu prakticirali sa svojom djecom i na kraju je sve bilo u redu.

Plagiocefalija je rezultat povećanog pritiska na jednu točku na glavici do koje dolazi, najčešće, učestalim ležanjem na leđima. Mnogima je ovo stanje poznatije kao sindrom zaležane glavice, a ne predstavlja opasnost.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara