Desetogodišnja djevojčica se pokušala ubiti jer su je u školi maltretirali

Desetogodišnja djevojčica se pokušala ubiti jer su je u školi maltretirali
Foto: Facebook

VRŠNJAČKO nasilje sve je veći problem, a tragična priča zadesila je i peteročlanu obitelji iz Worcestershirea u Engleskoj. 

Desetogodišnja djevojčica Lilly-Jo pokušala se ubiti samo dan prije rođendana jer su je njeni vršnjaci u školi maltretirali. 

''Moja kći se bori za život zbog nasilnika'', izjavila je slomljena majka Jess Brown za Worcester News.

''Vidjela sam da nešto nije u redu, sjele smo i priznala mi je da je popila tablete. Liječnik nam je rekao da idemo odmah u bolnicu. Mislila sam da će umrijeti. Nitko joj nije htio pomoći'', prepričala je.

Nesretnu djevojčicu je vršnjakinja čupala za kosu, gurala je, udarila njenom glavom o vrata ormarića pa čak i stala na njenu nogu kad je bila slomljena. 

''Moramo pronaći novu školu jer je prestravljena od same pomisli na povratak. Rugala joj se, promatrala ju je u svlačionici i nazivala debelom. Bilo je sve gore'', ispričala je Brown.

Djevojčica je u školi pokušala riješiti problem i tražila je pomoć, ali nitko je nije shvaćao ozbiljno. Nakon što se pokušala ubiti, njena majka je otišla razgovarati s roditeljima djevojčice koja ju je maltretirala, no oni su joj se samo nasmijali.

''Htjela sam da shvate što su učinili postupci njihove kćeri, ali su mi se smijali i psovali'', rekla je.

Osim što je na Facebooku kao upozorenje objavila fotografije kćeri iz bolničkog kreveta, Jess Brown je snimila i osmominutni video u kojem je njena kći pojasnila kroz što je sve prolazila.

''Gadi mi se da su je maltretirali i da nitko nije ništa učinio'', pojadala se.

Ravnateljica škole Witton za Worcester News je izjavila da su ozbiljno shvatili optužbe te odmah poduzeli radnje kojima će utvrditi što se događalo i zbog čega se njihova učenica pokušala ubiti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara