Dirljivi trenutak: Sudac čuvao dijete odvjetnice pa raznježio mnoge

Dirljivi trenutak: Sudac čuvao dijete odvjetnice pa raznježio mnoge
Foto: Screenshot/Twitter

SUDAC u američkoj saveznoj državi Tennessee zbog svog poteza je postao viralan. Naime, njegova učenica, 27-godišnja odvjetnica Juliana Lamar, imala je polaganje zakletve, a on je odlučio u cijelu priču uključiti i njenog jednogodišnjeg sinčića Beckhama.

Primio ga je u ruke i nježno cupkao s dječakom, a okupljeni su odmah odlučili mobitelima zabilježiti neočekivan trenutak.

Kako je ova majka kasnije ispričala, sudac ju je i tijekom trudnoće podržavao da završi posljednji semestar na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Belmontu.

"Sudac Dinkins bio je tu za mene od moje prve godine pravnog fakulteta i, naravno, znao je da ću roditi tijekom posljednje godine. On je znao koliko mi je ceremonija polaganja zakletve bila važna, ali i da Beckham sudjeluje u njoj", rekla je za Yahoo Lifestyle.

Snimka ovog trenutka vrlo brzo je postala viralna, a Juliana je zaključila kako upravo taj kadar "savršeno opisuje njezino putovanje i njezina dostignuća".

Priznala je kako se bojala da neće uspjeti završiti fakultet nakon što je zatrudnjela pa se na predavanja vratila svega tjedan dana nakon što je rodila sina i to hitnim carskim rezom. Isto tako, često je osjećala krivnju što je vrijeme provodila na fakultetu umjesto sa sinom, kojeg je u to vrijeme čuvao tata. No, danas je sretna što je uz pomoć supruga i obitelji, ali i profesora, uspjela ostvariti svoj cilj.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara