Dječaku nitko nije došao na proslavu 11. rođendana, a onda se dogodilo čudo

Dječaku nitko nije došao na proslavu 11. rođendana, a onda se dogodilo čudo
Foto: Twitter

“MOJ sin Kade je sinoć organizirao proslavu 11. rođendana. Nitko od pozvanih prijatelja nije došao. To boli”, napisao je na Twitteru Jason Foster i objavio sliku svog sina koji je ipak s osmijehom na licu pozirao kraj rođendanske torte.

Tata je odlučio pokušati utješiti Kadea pa je svoje prijatelje na Twitteru zamolio da mu “pokažu malo ljubavi i napišu rođendansku čestitku”. No objava je postala viralna i onome što se dogodilo nitko se nije nadao. 

Naime, Foster je označio hokejaški klub Toronto Maple Leafs, kao i hokejaše koji su njegovom sinu uzori i čestitke su ubrzo počele stizati i od slavnih zvijezda. 
 

Kadeu su 11. rođendan, između ostalih, čestitali glumac Ben Stiller, kanadski premijer Justin Trudeau, igrači njegovog omiljenog hokejaškog kluba i tisuće drugih ljudi.

 

“Ne možemo pojmiti što se danas dogodilo. Kade i ostatak obitelji su zadivljeni. Svakome tko je poslao Kadeu poruku - hvala od srca. On je nevjerojatan sin i ovaj dan nikad neće zaboraviti”, dodao je kasnije ponosni otac koji nije ni sanjao da će pokrenuti lavinu tolikog broja dobrih želja za svog sina.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara