Djevojčica bacila dar u smeće pa je mama nadmudrila i naučila važnoj lekciji

Djevojčica bacila dar u smeće pa je mama nadmudrila i naučila važnoj lekciji
Foto: Facebook

MAMA Hayley Hassel s Floride zbog svoje odgojne metode postala je internetska zvijezda. Svoju nezahvalnu kćer naučila je važnoj lekciji nakon što je djevojčica novu pernicu za školu koju je dobila na poklon bacila u smeće.

Šokirana Hayley na Facebooku je objavila što je učinila. Naime, njena šestogodišnja kći Presleigh poželjela je pernicu s popularnim likovima iz crtića. Mama ju je poželjela iznenaditi te ju je kupila, ali djevojčica nije reagirala oduševljeno kako je mama očekivala. 

"To je glupo, svi u razredu je imaju i više je ne želim", odgovorila je Presleigh kad je pogledala dar i bijesno bacila pernicu u smeće.

"Para mi je išla na uši i suzdržavala sam se da ne poludim na dijete zbog kojeg naporno radim i o kojem sama financijski skrbim. Uvijek se trudim dati joj sve što želi. Mislila sam da sam je naučila zahvalnosti i da zna koliko je sretna, ali očito je trebala poziv na buđenje", napisala je majka. 

Zbog toga je odlučila na vrećicu za zamrzavanje napisati "Presleighina pernica" i tako je poslati u školu. 

"Natjerala sam je da pernicu koju je bacila u smeće izvadi i odlučila je darovati nekom djetetu kojem će koristiti", poručila je mama.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara