Domaća glumica prestaje dojiti sina: "Na malo razdrmanim nogama idem dalje"

Domaća glumica prestaje dojiti sina: "Na malo razdrmanim nogama idem dalje"
Foto: Instagram

ODVIKAVANJE djeteta od dojenja nije problem samo za najmlađe nego i za majke. To je shvatila i glumica Petra Kurtela čiji sin Relja za par dana slavi 2. rođendan.

“U ponedjeljak ukinula dojenje i moram priznati da mi je teško palo. Ne mogu reći da sam uživala u dojenju. Prve mjesece provela sam plačući Relji po glavi i proklinjući i cice i sve vezano uz njih, ali sad na kraju vidim da je upravo dojenje jedina stvar u mojem majčinskom stažu za koju sam bila sigurna da dobro radim (molim sve koji ne doje da iz ovog ne iščitaju da nešto ne rade dobro)”, iskreno je otkrila, a onda priznala da se sada osjeća “golo”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Petra Kurtela (@petrakurtela)

“I nije sad toliki problem što sam ga njemu ukinula, nego što sam ga ukinula sebi. Izbila sam si jedini as iz rukava i ostala gola. Al dobro je ponekad ostat gol, resetira te to. Natjera da nađeš nove asove, da se mijenjaš, postaješ bolji, upgradeaš odnose. Poljuljalo me sve ovo, prva linija obrane je ukinuta, ali neka. Na malo razdrmanim nogama idem dalje ponosna na sve što je bilo i znatiželjna oko svega što će doći”, kaže Kurtela. 

Druge mame su joj čestitale što je uspjela nakupiti dvije godine dojenačkog staža i poručile da razumiju kako se osjeća.

“Isto sam se tako osjećala kad sam prestala dojiti. Mada, i dalje, kad god da ga nešto boli ili je tužan, zavuče se na svoje mjesto, kod “cici” jer tu paja duša”, kaže jedna mama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Petra Kurtela (@petrakurtela)

Neke su joj otkrile da su se preporodile kad je ta faza prošla.

“Uživaj u novoj, slobodnijoj etapi”, dodala je druga.

Prije dva tjedna mlada glumica i mama je priznala da su ovoga ljeta planirali sinu skinuti pelene i naučiti ga da nuždu obavlja u WC, ali bez većih uspjeha. Međutim, sada se odvažila i na taj korak tako da se može zaključiti da će ovo ljeto pamtiti po mnogim velikim promjenama i postignućima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara