Domaća Kim Kardashian pozirala u šestom mjesecu trudnoće i pokazala goli trbuh

Domaća Kim Kardashian pozirala u šestom mjesecu trudnoće i pokazala goli trbuh
Foto: Instagram

KRAJEM kolovoza otkrilo se da najpoznatija i najuspješnija domaća influencerica i bivši nogometni reprezentativac očekuju prinovu.

No Jelena Perić i Igor Bubnjić su tu vijest potvrdili tek u rujnu, a nedavno su na simpatičan način otkrili i da im stiže dječak. Par se u međuvremenu zaručio, a potom su se pohvalili i kupnjom luksuznog stana.

Ovog puta buduća mama odlučila je pokazati svoj rastući trudnički trbuh te je vješto pozirala.

"Još tri mjeseca", napisala je.

Mnogi su pohvalili njezin izgled te zaključili kako joj trudnoća odlično pristaje.

"Ja nisam trudna ali imam veći trbuh od tebe", poručila joj je jedna od pratiteljica.

"Izgledaš odlično! Ja sam u šestom mjesecu trudnoće izgledala poput kita", složila se druga.

Naime, domaća Kim Kardashian, kako je mnogi zovu odmilja, rado dijeli trudničke trenutke sa svojim pratiteljima. Tako je jednom prilikom otvoreno odgovarala na sva njihova pitanja te je priznala da je prva tri mjeseca trudnoće bila u depresiji. 

"Prvo tromjesečje mi je bilo najgore ikad, imala sam osjećaj da umirem. Nisam bila aktivna na društvenim mrežama, samo sam ležala kući, bila sam u nekoj vrsti depresije. Stalno mi je bilo mučno, čitav dan, ali nisam mogla povratiti. Bila sam veoma umorna, nisam imala snage za išta, nisam mogla normalno funkcionirati kao prije. Ne možeš objasniti što hormoni mogu učiniti tvom tijelu, bila sam šokirana, nisam mogla vjerovati da se tako osjećam u najsretnijem periodu života. Ali ljudi su mi govorili da je to normalno... Grozno sam se osjećala, nisam imala volje za ništa, ni za pranje kose, ni za šminkanje. Nisam se osjećala lijepo", rekla je tada.

No s dolaskom drugog tromjesečja sve se promijenilo i od tad u potpunosti uživa u trudničkim trenucima.

Podsjetimo, Jelena je prva Hrvatica koja je na Instagramu dosegnula brojku od milijun pratitelja, i to zahvaljujući svojim make-up tutorijalima, kojima je s vremenom izgradila pravi biznis. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara