Fotografije tate i kćeri postale su hit zbog važne poruke koju njima šalju

Fotografije tate i kćeri postale su hit zbog važne poruke koju njima šalju
Foto: Facebook

PRIJE tri tjedna ponosni tata Devante Bennett-Dotson i njegova kći Londyn proslavili su rođendane. Djevojčica je stigla na svijet prije tri godine, samo dan nakon Devaneovog rođendana.Veza među njima oduvijek je bila posebna, a ovaj tjedan njihove fotografije su postale viralne.

Londynina majka Ashgleih Sheppard inače je talentirana fotografkinja i na Facebooku je objavila seriju fotografija na kojima su kći i otac odjeveni u kombinezone i druže se na prilazu gdje obožavaju popravljati automobile.

“U slobodno vrijeme sam mehaničar, a Londyn me uvijek promatra i pokušava pomoći”, ispričao je Bennett-Dotson za časopis People.

Jedno istraživanje je pokazalo da očevi milenijalci provode tri puta više vremena sa svojom djecom nego prethodne generacije, a ovaj otac i kći to dokazuju.

“Ako je on vani, i ona je vani. Ako je on ispod automobila i popravlja ga, i ona to poželi”, dodala je Ashleigh za Good Morning America.

U tjednu koji su obilježili dječaci i muškarci koji plešu balet lijepo je vidjeti i da očevi uče kćeri da mogu raditi ono što mnogi vide kao tradicionalno muški posao. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara