Internetom kruži video najčudnijeg otkrivanja spola koje ste dosad vidjeli

Internetom kruži video najčudnijeg otkrivanja spola koje ste dosad vidjeli
Foto: Screenshot/Twitter

TRUDNOĆA i rođenje djeteta posebni su životni trenuci, a mnogi parovi ih se trude obilježiti na što inovativniji način. Upravo zato sve češće se pripremaju proslave povodom otkrivanja djetetovog spola. Baloni s konfetima u boji i torte s kremom u ružičastoj ili plavoj boji još uvijek su omiljen način otkrivanja spola djeteta. No ljudska mašta nema granica pa smo sve češće svjedoci sve domišljatijih ideja.

I baš kada smo pomislili da nas više ništa ne može iznenaditi, jedan par se dosjetio otkriti spol svog djeteta uz pomoć - vodenkonja. Da, dobro ste pročitali.

Budući roditelji Bridgette i Jonathan Joseph podijelili su video koji je ubrzo postao viralan, a na snimci se vidi kako u usta vodenkonja u teksaškom zoološkom vrtu u Austinu ubacuju lubenicu. Iako su vjerojatno očekivali da će svi biti oduševljeni njihovom jedinstvenom idejom, naišli su na brojne negativne komentare.

Tako je redateljica Ana Breton zaključila kako je ovo sasvim sigurno "najgore otkrivanje spola ikad", a mnogi su se složili s njom.

Nakon što su se suočili s brojnim kritikama, oglasila se i buduća mama dječaka, koja već ima djevojčicu, te je objasnila kako bi se podjednako radovali i da im stiže još jedna kći. Ipak, priznala je da se potajno nadala sinu. Osim toga, naglasila je kako vodenkonju koji im je pomogao otkriti spol nije ništa bilo te da su koristili isključivo jestivu želatinu kako mu ne bi naštetili.

 

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara