Jenna Jameson proslavila 18 mjeseci uspješnog dojenja kćeri Batel Lu

Jenna Jameson proslavila 18 mjeseci uspješnog dojenja kćeri Batel Lu
Foto: Instagram

KAD je majčinstvo u pitanju, Jenna Jameson uvijek je iskrena. 44-godišnja bivša zvijezda filmova za odrasle objavila je fotografiju na kojoj doji kćer Batel Lu i otkrila da im je upravo to pomoglo u povezivanju.

“18 mjeseci dojim ovog malog anđela. Ne mogu opisati nevjerojatnu povezanost koju stvara dojenje”, napisala je i dodala da je u 18 mjeseci bilo i teških trenutaka, ali cijelo se iskustvo na kraju isplatilo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jenna Jameson (@jennacantlose)

“Bilo je naporno, oduzimalo je vrijeme i ponekad frustriralo, ali ne bih mijenjala niti jednu sekundu”, rekla je.

Jameson je majka i devetogodišnjih blizanaca Jesseja Jamesona i Journeyja Jettea, a već dugo se zalaže za promociju dojenja. Uglavnom objavljuje fotografije kojima otkriva pozitivnu stranu takvog oblika hranjenja djeteta, ali često govori i o izazovima i manje glamuroznim trenucima s kojima se majke susreću.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jenna Jameson (@jennacantlose)

“Da, teško je i iscrpljena sam do 20 sati, nemam energije za izlaske, ali ne bih promijenila niti jednu stvar”, priznala je, dok je u ožujku uz fotografiju na kojoj doji kćer pod tušem istaknula da “majčinstvo nije uvijek sjajno i savršeno kao što mnogi korisnici Instagrama misle”.

“Postoje dani kada propitkujete vlastitu snagu i sposobnosti. Ali postoje i teški dani poput današnjeg koji vam dokažu vašu beskompromisnu snagu. Nisam spavala dva dana i jadna Batel povraća svakih 40 minuta. U ovome smo zajedno. Ovo je za sve nesebične mame, zbog vas se svijet vrti”, poručila je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jenna Jameson (@jennacantlose)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara