Jessica Biel ima spektakularno rješenje kako se riješiti djeteta i na miru se najesti

Jessica Biel ima spektakularno rješenje kako se riješiti djeteta i na miru se najesti

Foto: Instagram

NEMATE vremena za pošten obrok ili za onu finu jutarnju kavu jer vam djeca ne daju mira ni minutu? Poslušajte savjet Jessice Biel - skuhajte si kavicu, napravite doručak i pobjegnite na toalet, pustite vodu u tušu, sakrijte se iza paravana i uživajte bez da vas itko dira!

Kaže Jessica da je to njena već odavno provjerena metoda koja je sto posto učinkovita jer dok se mama "tušira" nitko je ne smije ometati. Naravno, pritom mislimo na njenog sina Silasa Randalla - jer tati Justinu Timberlakeu vjerojatno dozvoli da je malo omete u ovom netipičnom jutarnjem ritualu.

Silas Randal je rođen u travnju 2015. godine i svaka mama zna koliko je slatka, ali i naporno imati dijete staro godinu i pol koje je prohodalo i znatiželjno je sto na sat. Znaju to naravno sve mame, a one koje su vidjele Jessicin post (odnosno dva) s fotkom doručka ispod tuša, oduševljene su idejom "bijega pod tuš" dok su neke čak priznale - "hjuh, dakle nisam jedina".

 

Yes. I eat in the shower. I admit it. Chicken apple sausage and espresso. Try it. I dare you. #ShowerEats

Fotografiju objavljuje Jessica Biel (@jessicabiel)

 

Eating in the shower...we all do that...right? #ShowerEats

Fotografiju objavljuje Jessica Biel (@jessicabiel)

Eto, tko želi neka proba - možda je zaista najbolje rješenje za popiti kavu na miru, naravno, ukoliko imate nekoga tko će pritom biti s djetetom i ne dozvoliti mu da uđe u "mamino carstvo".

 

FLEXIN' on Fathers Day... #HappyFathersDay to ALL of the Dads out there from the newest member of the Daddy Fraternity!! --JT

Fotografiju objavljuje Justin Timberlake (@justintimberlake)

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara