Kate Hudson objavila fotku na kojoj doji kćer: “Bebe moraju jesti”

Kate Hudson objavila fotku na kojoj doji kćer: “Bebe moraju jesti”
Foto: Instagram

HOLIVUDSKA glumica radi u društvu djece. To je otkrila objavivši fotografiji na kojoj na poslu doji tromjesečnu kćer Rani Rose.

“Kad radiš, ali bebe moraju jesti”, napisala je i tako se pridružila brojnim slavnim majkama kojem putem društvenih mreža promoviraju važnost dojenja u prvim mjesecima života.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kate Hudson (@katehudson)

Hudson i njen dečko Danny Fujikawa postali su roditelji djevojčice 2. listopada, a čini se da tu neće stati. Naime, 39-godišnja glumica razmišlja o još djece.

“Uvijek sam mislila da ću imati četvero do šestero djece. Kad sam bila mala o tome sam sanjarila. Kad dolaziš iz velike obitelji ili ne želiš uopće djecu ili ih želiš puno”, izjavila je u showu Today.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kate Hudson (@katehudson)

Iz prethodnih ljubavnih veza ima sedmogodišnjeg sina Binghama Hawna i 15-godišnjeg Rydera Russella.

“U jednom trenutku sam pomislila da je to to. Onda sam upoznala Dannyja i rekla da moram još jedno roditi zbog njega. On treba dječaka. Svog vlastitog dječaka”, dodala je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kate Hudson (@katehudson)

Hudson se polako vraća radnim obvezama i pokušava uspostaviti ravnotežu između majčinstva i karijere.

“Stalno dojim pa je to izazovno. Izdajanje je teško i mamama više djece. Imam prijateljicu kojoj to uspijeva. Voljela bih da funkcionira i za mene”, otkrila je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kate Hudson (@katehudson)

Usprkos većoj razlici u godinama, njeni sinovi su dobro prihvatili sestru i slažu se.

“15-godišnjak i novorođenče, to je nevjerojatno gledati. To su dvije potpuno različite generacije. Jednog dana ću imati 30-godišnje dijete i kćer u srednjoj školi”, rekla je i otkrila da je danas odgovornija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kate Hudson (@katehudson)

“Definitivno sam bolji roditelj. Ne radim toliko grešaka koliko sam radila s Ryderom. Život mi je danas drugačiji. Ryder i ja smo sedam godina živjeli nomadskim stilom života što je bilo super. Putovali smo svijetom, išao je sa mnom gdje god sam snimala filmove. Onda je došlo drugo dijete i postalo je izazovnije. Sada sam pronašla ravnotežu”, zaključila je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara