Kći frontmena popularne domaće grupe proslavila šesti rođendan

Kći frontmena popularne domaće grupe proslavila šesti rođendan
Foto: Instagram

IAKO se nalazimo u jednom čudnom životnom razdoblju, u kojem smo prisiljeni promijeniti način ophođenja prema prijateljima i obitelji, život nam svakodnevno nudi i stvari kojima se možemo radovati i koje nas mogu malo maknuti iz ružne svakodnevice u neku drugu, ljepšu sferu života. 

Tako je u domu Ivana Dečaka, frontmana grupe Vatra i jednog od sudaca ovogodišnje sezone serijala The Voice. Njegova kćerkica Dita proslavila je šesti rođendan, a poznati pjevač joj je sa suprugom Ninom i sinom Leom pripremio nekoliko iznenađenja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vatra (@vatra_official) on

Za časopis Story je ispričao da je njegova supruga Nina u sobu postavila šator koji je stigao kao dar od obitelji njegovog brata, zapakirali su romobil i igračkice za kojima klinci lude te slatkiše.

Iako je već izjavio da mu teško pada ova izoliranost od ljudi, pa tako ni Dita danas nije mogla s prijateljima proslaviti rođendan, Dečak poštuje preporuke da se ostane kod kuće pa je kasnije danas jednom svojom akustičnom izvedbom pozvao ljude da ne izlaze.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vatra (@vatra_official) on

"Svaki dan ima svojevrsni raspored. Jutro je rezervirano za zajednički doručak i igranje do ručka, uz praćenje škole i crtića na TV-u. Nakon ručka kratki odmor pa pokušaj treniranja unutar doma i opet igranje s klincima. Kažem u šali da nadoknađujem sve one dane u kojima sam zbog opisa svoga posla izbivao od obitelji", prepričao je Dečak za Story kako ova četveročlana obitelj provodi dane u izolaciji.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara