Kći popularne influencerice umrla mjesec dana nakon što joj je otkriven rijedak tumor

Kći popularne influencerice umrla mjesec dana nakon što joj je otkriven rijedak tumor
Foto: Instagram

TROGODIŠNJA kći popularne influencerice i blogerice Ashley Stock umrla je samo mjesec dana nakon što joj je dijagnosticiran rijedak tumor na mozgu. 

Stock je ovu tužnu vijest objavila na Instagramu napisavši da je njezina kći prošle srijede “posljednji put udahnula u njihovom naručju”.

“Sad sam preplavljena olakšanjem jer znam da je na miru, ali me istovremeno razara snažna bol koju je nemoguće opisati riječima. Ne znam kako ovo izdržati pa ćemo za sada ići dan po dan uz podršku voljenih i molitve stranaca koji su nam postali prijatelji”, poručila je shrvana Stock.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ashley Stock (@littlemissmomma)

Liječnici su otkrili “veliku masu na mozgu” djevojčice Stevie nakon što je hospitalizirana 11. travnja.

Zbog pandemije koronavirusa, samo je jedan roditelj mogao biti uz djevojčicu pa je suprug Ben ostao doma sa sinovima Wesleyjem (10) i Sawyerom (7).

“Nakon nekoliko testova, socijalni radnik je došao i otpratio me do privatne sobe u kojoj su čekala četiri liječnika. Dali su mi kutiju s maramicama i rekli da naša djevojčica ima ogromnu masu na mozgu”, napisala je tada. 

Dva dana kasnije doznali su da je tumor vrlo rijedak, odnosno da je u pitanju difuzni intrinzični pontinski gliom (DIPG) i da je šansa za preživljavanje ravna nuli.

“Shrvani smo. Ostat ćemo u bolnici i razmotriti opcije da joj ostatak života bude što ugodniji. Onda ćemo je odvesti doma gdje će biti s braćom i psićima”, dodala je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ashley Stock (@littlemissmomma)

Samo nekoliko dana prije smrti Stevie je proslavila treći rođendan. Njezina majka rekla je da ima sve češće napadaje, kao i da je letargična. Iz dana u dan je sve slabije komunicirala.

DIPG se obično javlja kod djece u dobi između 5 i 7 godina, navodi DIPG.org.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara