Klinci izvan sebe od sreće: Omiljena regionalna youtuberica postala mama

Klinci izvan sebe od sreće: Omiljena regionalna youtuberica postala mama
Foto: Instagram

ZAGA&FILIP su već duže vrijeme dobro poznato ime regionalne YouTube scene, a njihovi najvjerniji obožavatelji su one najmlađe skupine korisnika društvenih mreža

Nakon dvije i pol godine na YouTubeu ovaj dvojac se može pohvaliti brojkom od 900 tisuća pretplatnika, ali i impresivnih 913 milijuna pregleda. No, njihova popularnost je dodatno narasla nakon što su obznanili vijest o Zaginoj trudnoći.

Među njihovim malim pratiteljima je zavladalo sveopće oduševljenje, a samo taj video je prikupio više od 1,7 milijuna pregleda. Prema svemu sudeći, video koji su danas objavili bi mogao srušiti i taj rekord.

Naime, Zaga je rodila dječaka, a sretnu vijest su objavili na Instagramu i YouTubeu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ♥️You Tube: Zaga i Filip (@zaga_mua)

"Naša avanturica odlučila je doći ranije i obradovati nas. Vjerojatno je bio nestrpljiv da upozna ekipu. Sve je prošlo super i biti mama je najljepši osjećaj na svijetu", napisala je ponosna novopečena mama.

Osim toga, nije propustila priliku pohvaliti i Filipa koji joj je bio pratnja na porođaju.

"Hvala svima na porukama podrške, čitala sam ih između kontrakcija. Svaka lijepa misao, želja i željica doprinijela je da ovo bude najljepši događaj u našim životima. A, sreća je veća kada se drugima dijeli", poručila je pratiteljima.

Ni novopečeni tata nije odolio pa je na svom Instagramu već objavio prvu fotografiju sa sinčićem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Filip Taboo Official (@filiptaboo)

U videu koji su objavili su otkrili kako je izgledao porođaj, a podijelili su i fotografije tek rođenog sina kojem su dali ime Nikola.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara