Lucija Lugomer otkrila kako napreduje trudnoća, fanove osvojio njen izgled

Lucija Lugomer otkrila kako napreduje trudnoća, fanove osvojio njen izgled
Foto: Instagram

PRIJE nešto više od tri mjeseca naša najpoznatija manekenka plus veličine, Lucija Lugomer, otkrila je da sa suprugom Danijelom Grlićem čeka bebu. 

U posljednje vrijeme nije toliko aktivna na društvenim mrežama, ali sada je odlučila s pratiteljima, čije čestitke još uvijek pristižu, podijeliti kako napreduje trudnoća.

“Mi smo vam super! Rastemo zdravo i sigurno, a svaki korak je pravi užitak za mene. I kako ne bi uživala kada mi jutra izgledaju upravo ovako - prava priroda i društvo!”, napisala je na Facebooku gdje je objavila jednu fotografiju na kojoj otkriva trudnički trbuh te drugu s biljkama koje je posadila na terasi.

Pratitelji su odmah uočili da “blista” i poručili joj da je "predivna".

“Lijepa i slatka trudnica”, “Predivna Luce”, “Uživaj u svakom trenutku jer svaki dan je nešto novo i predivno”, poručile su joj ženske obožavateljice kojima je Lugomer zahvalila.

Jedna pratiteljica podijelila je s Lucijom da joj se termin bliži i da osjeća strah pa ju je manekenka pokušala ohrabriti.

“Ma vjerujem ali ja se baš nekako ne dam strašiti. Da je toliko strašno i teško, ne bi nas bilo ovoliko. I ja nekad imam osjećaj ‘Ajme, je l' ja to znam i mogu?’ I onda doslovno sekundu kasnije mi se lice nasmiješi jer stvarno treba biti zahvalan. Netko nažalost nikada neće moći osjetiti ovu sreću i zato moramo uživati punim plućima”, napisala je.

Lucija i suprug će postati roditelji dječaka kojem su odlučili dati ime Leon.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara