Mala nije normalna!

Mala nije normalna!

Screenshot: Youtube

KADA VAS ugosti velika Ellen Lee DeGeres u svom planetarno popularnom EllenShowu, onda znate ste posebni. Nikome od nas u Hrvatskoj to zasad još nije pošlo za rukom (osim snimke bivšeg ministra Šukera u epizodi pada sa stolice), ali nikada nije kasno - možda se i u našim redovima krije neki genijalac.
 
Povod zašto ovo uopće pišemo jedna je mala genijalka s Havaja - mala Kea (puno joj ime vjerujemo nitko ne bi znao izgovoriti ni nakon 20 pokušaja), ali mala nije genijalna zbog toga. 
 
Ma jok, trebate ju vidjeti kako pleše. Je, imali smo i imat ćemo još gomile talent šouova, vidjet ćemo još stotine plesača, kvazi plesača i opravdano dobrih budućih zvjezda, ali ona ima samo osam godina!
 
Jako voli plesati, posebno hip hop, a voli i pse pa joj je želja da jednog dana pleše za pse. Neobična želja priznajemo, ali, tko zna, treba slijediti svoje snove i raditi ono što nas najviše usrećuje, zar ne?
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
A mi bi mogli dodati još nešto. Da je Michael još uvijek živ vjerujemo da bi mu ova mala bila najjača karika u njegovoj plesnoj trupi. Tko zna kakva će tek postati kada još malo odraste. 

Uostalom, uvjerite se:

 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara