Mama blogerica objavila fotku polugole guze pa je napali da nije primjer djeci

Mama blogerica objavila fotku polugole guze pa je napali da nije primjer djeci
Foto: Instagram

FITNESS blogerica proživljava “mom-shaming”. Naime, 30-godišnja Sia Cooper odlučila je objaviti fotografiju s odmora iz lipnja. Kako kaže, nije se odmah njome pohvalila jer je “brinula zbog celulita”, ali sada je odlučila ipak to učiniti kako bi “osnažile druge žene da prihvate svoje tijelo”.

“Nosite prokleti kupaći jer je život prekratak”, poručila je uz fotografiju na kojoj pozira s leđa, polugole guze.

Naime, Sia je odabrala dvodijelni kostim s tanga gaćicama i tako izazvala trolove da joj poruče da se “pokrije”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli SIA | FITNESS WORKOUTS RECIPES (@diaryofafitmommyofficial)

“Da pokažeš svoje napredak, ne moraš tako pokazivati stražnjicu. Ti si majka, promisli što će tvoja djeca u budućnosti misliti o tebi. Prestajem te pratiti”, napisala joj je jedna žena. 

Zbog toga je Sia odlučila izdvojiti sporni komentar i dati svoje viđenje cijele situacije.

“Otkad bi mame trebale skrivati svoja tijela? Otkad majkama nije dozvoljeno osjećati se seksi? Kako uopće mislite da nastaju djeca? Znate što? Želim da moja djeca vide majku koja je pozitivna oko vlastitog tijela. Želim da vide majku koja je samopouzdana. Odrasla sam uz majku koja je mrzila svoje tijelo. Zapravo, zbog toga sam i ja počela mrziti vlastito. Konačno se volim i od prije par godina u javnosti nosim vruće hlačice. Dala bih sve da je moja mama bila takva i pobrinut ću se da moja djeca imaju takvu majku”, uzvratila je kritičarima pa se posebno obratila majkama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli SIA | FITNESS WORKOUTS RECIPES (@diaryofafitmommyofficial)

“Ponekad je sve što mame trebaju osjetiti sebe. Budimo iskreni: majčinstvo može učiniti da se osjećamo svakako osim seksi. Iscrpljene smo, u depresiji, gledamo se u ogledalo i više ne prepoznajemo vlastiti odraz. Nemojte da uopće govorim o tijelu nakon porođaja. Može biti teško uživati u sebi kad imaš strije i višak kože”, dodala je i napomenula majkama da se ne srame pokazati svoje tijelo.

“Svaka žena se treba osjećati dobro u vlastitoj koži bez osuda društva”, zaključila je. 

Objava je zaradila više reakcija od originala i majku su mnogi pohvalili zbog zdravog pogleda na svijet i vlastito tijelo.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara