Mama pronašla dnevnik svog sina, njegov komentar situacije postao je viralan

Mama pronašla dnevnik svog sina, njegov komentar situacije postao je viralan
Foto: Facebook

BUDUĆI da se diljem svijeta sve više škola zatvara zbog pandemije koronavirusa, veliki broj roditelja suočava se sa školovanjem djece od kuće, a to ne uspijeva najbolje baš svima. Tako se i jedna majka iz SAD-a jučer suočila s oštrim komentarom vlastitog sina o njezinim učiteljskim sposobnostima.

Candice Hunter Kennedy je samo jedan dan pokušavala podučavati osmogodišnjeg sina Bena kada je pronašla njegov dnevnik koji ju je toliko nasmijao da nije mogla odoljeti i ne objaviti ga na Facebooku.

“Ovo ne ide dobro. Moja mama je sve nervoznija. Moja mama postaje sve zbunjenija. Napravili smo sad malu pauzu da se sabere i proba ovo sve shvatiti. Ali kažem vam da ovo nije dobro", napisao je Ben.

Candice je objavila fotografiju Benovog dnevnika uz komentar: “Umirem od smijeha!!! Ovo je Benov dnevnik i misao od ponedjeljka kada nam je bio prvi dan školovanja od kuće. Ta zadnja rečenica je urnebesna!”

Uz objavu je dodala i oznaku "osmogodišnjak me prozvao", a mnogi roditelji su se pronašli u ovom komentaru.

”Ja sam se prvi dan većinom derao. Onda me drugi dan boljela glava”, napisao je jedan roditelj, a drugi dodao: “Poslali su klince kući s hrpom toga što trebaju naučiti, bez ikakvih instrukcija. Mi ih onda učimo kako znamo da bi im učitelji rekli da to nije dobro.”

Objava je u rekordnom roku postala viralna, a dosad je podijeljena više od 307 tisuća puta.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara