Mame otkrivaju što zaista žele za Majčin dan

Mame otkrivaju što zaista žele za Majčin dan

Foto: Facebook

DANAS se obilježava Majčin dan. Ovaj dan je mnogima odlična prilika da se sjete svoje majke, nazovu je ili posjete, kupe poklon ili iznenade nekom drugom gestom.

Internet je prepun savjeta o savršenom poklonu za Majčin dan, a slavne mame Tracy Tee i Shayna Ferm otkrile su što to mame zaista žele. Komičarke Tracy i Shayna snimaju smiješna videa u kojima opisuju sve čari majčinstva, a za Majčin dan navele su pet savršenih poklona:

1. Spavanje

"Čini mi se kao da nisam spavala sedam godina. Želim spavati tako čvrsto da se uopće ne sjećam što sam sanjala. Želim spavati kao da sam nadrogirana. Samo želim spavati", tvrdi Shayna, a s njom bi se složile mnoge neispavane mame.

2. Vršiti nuždu sa zatvorenim vratima

Svakoj mami je poznata situacija odlaska na toalet uz otvaranje vrata, grebanje po vratima, vikanje ispred vrata... "Čini mi se da uvijek čujem: 'Mama, kada ćeš biti gotova?' ZA MINUTU!", šali se Shayna.

3. Hotelska soba

Mamama bi dobro došla jedna hotelska soba, samo za njih. Ovo ne mora biti za Majčin dan jer je taj dan najljepše provesti s obitelji, ali bilo koji drugi dan odmora u hotelu bi bio idealan, tvrde komičarke. "Da me nitko ne zove, da mi nitko ne šalje poruke, da jedem i pijem iz mini bara i odmaram", sanjari Ferm.

4. Vrtlarenje bez puno muke

Komičarke su navele i da njihov idealan dan izgleda tako da provedu dan u poljoprivrednom centru, nabave mnogo biljaka i onda da ih netko drugi sadi dok one sve to gledaju, šefuju i pijuckaju vino.

5. Ryan Gosling

"Ryan bi mogao mijenjati pelene, čistiti kadu, oprati suđe, prati odjeću, kupiti namirnice...", tvrde komičarke.Osim ovog komičarskog dua, još jedna mama progovorila je u ime svih majki što zaista žene žele za Majčin dan, a radi se Devi Dalporto. Deva je mama koja stoji iza bloga MyLifeSuckers, a objavila je simpatičan video kao parodiju na pjesmu 'Wannabe' grupe Spice Girls i nazvala ga je 'Spice Moms'. Evo što mame poručuju:

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara