Mila Kunis o Ashtonu: Sasvim otvoreno o najškakljivijim pitanjima iz njihovog braka, veze i prošlosti

Mila Kunis o Ashtonu: Sasvim otvoreno o najškakljivijim pitanjima iz njihovog braka, veze i prošlosti

Foto: Getty Images

NE ZNAMO za vas, no mi smo u neku ruku platonski zaljubljeni u ovaj holivudski par. Nakon Brangeline koja je dojadila već svima Mila Kunis i Ashton Kutcher svojom su vezom i svojom obitelji (nakon kćerkice, sada čekaju još jednu bebu) postali svojevrstan super poznati holivudski par koji, ne čini li vam se, djeluje skroz normalno, prizemno, obično. I kada još pogledamo tu njihovu prošlost, tu činjenicu da se oni međusobno znaju toliko dugo, da smo ih još davno navikli gledati sretne i zaljubljene, a da bi sad baš to bio njihov privatan život, pa to nas onako poprilično baca u mini trans i zato vam donosimo jedan relativno veliki intervju koji je Mila dala američkim tabloidima, a prenijeli su ga, zna se, svi! Jer iako svoj privatan život poprilično čuvaju od javnosti, u ovom je intervju o Ashtonu, njihovom odnosu i svemu ostalom pričala sasvim otvoreno. Kao da najboljoj prijateljici koju nije vidjela barem pet godina prepričava što joj se sve u životu  događa. 
Mila i Ashton zajedno su četiri godine. Službeno su prohodali u travnju 2012. godine, a vjenčali su se na tajnoj ceremoniji u srpnju 2015. godine. U međuvremenu su dobili i malu curicu Wyatt Isabelle za koju je Mila uvijek znala istaknuti da joj je to malo biće pokazalo koliko ona sama uopće može biti nesebična. 

>>>Kakva slatka poruka Mile Ashtonu<3<<<
 
O svojoj vezi zapravo nisu nikada javno govorili mnogo. Kada su snimali Lude 70.-te bili su prijatelji i ništa više, no nešto se ipak „pomaknulo“. „Kada smo se opet sreli odjednom smo se počeli malo drugačije gledati. Jednostavno, dogodila nam se ljubav“, istaknula je Mila, a slične je misli podijelio i sam Ashton dodajući da je Mila odjednom postala najvažnija osoba u njegovom životu.  Sam je sebi konačno dozvolio da nekoga gleda takvim očima. 

Ne čudi stoga da su gotovo sve njihove fotke na kojima su uhvaćeni u javnosti stvarno pune obostranih emocija. 

A evo što je Mila izjavila o svom suprugu. Pripremite se – vrlo je osobno i vrlo otvoreno. 

Kakav je Ashton kao otac? 

Divan. Zaista! Sve voli raditi. Kada sam rodila rekao mi je da će dojenje biti naša posebna veza, a mijenjanje pelena i kupanje njihova. Radi i druge stvari, naravno, jedi što mi uvijek kaže da je mijenjanje pelena u javnosti ionako samo meni dozvoljen posao. Jer, ako smo restoranu, ne postoje mjesta za dojenje u muškim toaletima, pa baš ne bi bilo fora da ih mijenja blizu mjesta gdje drugi jedu. 

S Ashtonom je i uvijek zabavno i spontano? 

O da. Često putujemo. Jednostavno se spakiramo i odemo, s ruksacima. U Europu. Nedavno smo bili u Belgiji, uživali, a onda smo samo odjednom bez ikakvog plana otišli na aerodrom i zaputili se u Španjolsku. Samo tako. Tako to ide kod nas. 


 
Javnosti je uvijek zanimljivo to vaše staro prijateljstvo koje je preraslo u ljubav. 

Da, znamo. I nama je to jako zabavno! Jednostavno, bili smo mlađi kad smo bili prijatelji. Onda smo otišli svako na svoju stranu i kada smo se opet sreli dogodilo se.Tada smo bili zreliji i zajedno smo jednostavno kliknuli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ne želim diskreditirati nijednu moju prošlu vezu, ali ovaj je stvarno posebna. Toliko smo se dugo i dobro znali, ali znajte, i ja sam je jako iznenadilo kada su i njega tako ponijele emocije. Plakala sam kao curica  kada me zaprosio, bila sam luda za njim i u kaosu od svih tih silnih osjećaja. Jednostavno. Našla sam ljubav svog života. 

>>>Mila i Ashton dobili nove uloge: mame i tate!<<<
 
Sjećaš li se vašeg prvog poljupca? 

Kako da ne. Bilo je to na proslavi naše maturalne večere, sjećate se? To je bio naš prvi poljubac, a pogledajte kako je godinama nakon završio. Mi bi čak i mogli reći da smo bar jednu maturalnu večer stvarno proživjeli zajedno, jer i na setu je tada sve izgledalo tako. 
Moram reći i da mi je jako drago što se tako dugo poznajemo jer je on još odavno imalo prilike vidjeti puno ludih stvari koje sam radila tako da ga danas ne može baš iznenaditi ništa vezano uz mene. Tada smo ležerno odradili to jedno prilično upoznavanje i ta činjenica je ustvari jako važna. Ma znate? Kao da ste se udali svoju staru školsku ljubav za koju ste tek kasnije shvatili koliko vam je suđena. 

Uostalom, cijelo ste vrijeme proživljavali slična iskustva i što se tiče karijere, slave? 

Pa da. Kod nas zapravo nema polja u našem životu, a da ga već ne znamo. Ne možemo lagati jedan drugog, sve smo prošli, sve znamo jedan o drugom. Kad se pogledamo već znamo što onaj drugi misli. To mi je zakon. 

>>>Demi Moore izluđuje Milu<<<
 
Doduše, bilo je perioda u našem životu kada se baš nismo pretjerano družili, kada je on bio na vrhuncu karijere, živio nekim malo divljijim životom i da me je tada netko piitao hoću li biti s njim, automatski bih rekla ne. Ali svatko je od nas prošao tu neku fazu i jednostavno smo se opet našli očito baš u vrijeme kada smo za to postali spremni. 


 
Dugo se šuškalo o vašem vjenčanju, a onda ste iznenadili sve i objavili da ste to učinili tajno?
To je bila naša i samo naša stvar i zato nismo dali da išta od naših planova procuri u javnost. 
Što ti je naj, naj na Ashtonu? 

To što je on... on može sve. I one stvarno hoće napraviti sve. On je onaj koji rješava probleme u hodu, s lakoćom. Sve on to na brzinu napravi. I organizira nešto veliko, i poljubi malu, nahrani je, obavi nešto. Uvijek je u pokretu i sve radi kroz neku njemu svojstvenu zabavu. Obožavam ga. 

A iako vrckast i uvijek u pokretu, Ashton ovoga puta nije baš mnogo pričao, priznao je samo jedno: Koji je najbolji savjet koji ti je dala tvoja Mila? 

Više mi je puta rekla - nemoj nikada dozvoliti svom egu da ti ne dopusti tražiti pomoć ili pitati za pomoć. To je jako dragocjen savjet koji me već puno puta natjerao da umjesto da razbijam glavu jednostavno pitam i djelujem.  
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara