Najplaćeniji glumac fotkom s kćeri ponovno pokazao nježnu stranu i oduševio žene

Najplaćeniji glumac fotkom s kćeri ponovno pokazao nježnu stranu i oduševio žene
Foto: Instagram

ZVIJEZDA akcijskih filmova, Dwayne ‘The Rock’ Johnson, otac je tri djevojčice i u tome očito uživa.

Ovoga tjedna je Dan ženske jednakosti obilježio ohrabrujućom porukom koju je uputio svojoj kćeri Jasmine i njenim sestrama.

“Ona može biti što god poželi. Može sjediti za bilo kojim stolom. Može raskrčiti put, pritom ponizno i zahvalno prepoznati one koji su joj ga utrli”, napisao je uz fotku na kojoj sjedi uz djevojčicu koja ga hrani kroasanom.

 

Objavu dijeli therock (@therock)

“Ona i njezina starija sestra Simone i mlađa Tiana Gia će uvijek imati snažan glas i pozitivan utjecaj”, dodao je.

Snažni glumac ranije se u svojim objavama nekoliko puta divio ženskoj snazi. Kada je u travnju rođena njegova najmlađa kći, napisao je da je “blagoslovljen i ponosan što je na svijet stigla još jedna snažna djevojčica”.

“Mama Lauren Hashian ju je rodila poput prave zvijezde. Odrastao sam okružen snažnim ženama punim ljubavi, ali nakon što sam prisustvovao Tijinom porodu, teško je izraziti novu razinu ljubavi, poštovanja i divljenja koju imam za suprugu i sve majke i žene na ovome svijetu.”

 

Objavu dijeli therock (@therock)

Za Majčin dan svojoj supruzi je poručio da prepoznaje napore koje ulaže u odgoj njihove djece i brigu o kućanstvu bez obzira na česte selidbe zbog njegovih uloga.

The Rock je otac i 17-godišnje Simone koju ima iz braka s Dany Garcia. Par se razveo 2008., netom prije njegovog filmskog uspjeha zbog kojeg je danas jedan od najplaćenijih glumaca na svijetu. Ipak, bivšu suprugu zaposlio je kao svoju menadžericu i dan danas su vrlo bliski.

 

Objavu dijeli Simone (@simonegjohnson)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara