Nataša Janjić o izazovima roditeljstva: Beba ne odbija hranu i spava cijelu noć

Nataša Janjić o izazovima roditeljstva: Beba ne odbija hranu i spava cijelu noć
Foto: Instagram

GLUMICA Nataša Janjić provodi prvo ljeto sa sinom Tonijem i suprugom Nenadom Medančićem. Iza njih je prvo kupanje i fotografiranje uz zalazak sunca i svaki zajednički trenutak im je poseban. Ipak, ljetne vrućine i poslijepodnevni odmor natjerali su ih da ostanu u kući. Janjić se odlučila posvetiti svojim obožavateljima i odgovoriti im na pitanja koja su se najviše ticala majčinstva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Natasa Janjic (@nanulananula)

Domaća glumica tako je otkrila kako je odlučila sinu dati ime Toni.

"Imali smo nekoliko imena koje smo uzimali u obzir, nismo mogli odlučiti do trenutka do kad ga nismo ugledali. Onda smo u istom trenutku izustili jedno od njih - Toni", prisjetila se.

Dječak će za tjedan dana napuniti šest mjeseci pa se polako približilo vrijeme za uvođenje krute hrane. Da je pravi gurman, potvrđuje činjenica da niti jednu namirnicu još nije odbio.

"Papamo jednostavno - mrkvicu, tikvicu, bundevu, krumpir, krušku, jabuku, bananu, breskvu, rižu. Uvodim polako namirnicu po namirnicu i kombiniram", kaže ponosna mama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Natasa Janjic (@nanulananula)

Toni od trećeg mjeseca prospava cijelu noć.

"U 20:30 papa i onda se odjavi do 8 ujutro. Eventualno nekad preko noći zakmeči za dudu i to je sve", napisala je, ali i otkrila da nije sve tako bajno.

"Nažalost, nakon divne trudnoće, lakšeg oporavka od porođaja, dojenje je za mene bilo jako bolno i traumatično iskustvo i iz niza intimnih razloga - nije nam uspjelo. Unatoč agresivnoj propagandi, istina je da ne mogu baš sve žene imati dijete i to njihov život ne čini manje vrijednim, kao što ni svaku ženu koja ne može dojiti (a poznajem ih puno i strahuju to priznati) to ne čini manje manjkom", priznala je pa poručila da "život, ljubav, različitosti i zdravlje treba slaviti i znati oprostiti svom tijelu te male izdaje".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Natasa Janjic (@nanulananula)

Domaća glumica pobornica je cijepljenja.

"Moj stav je da je riječ o civilizacijskom dosegu čija je dobrobit značajna i medicinski utemeljena."

Kad je u pitanju vraćanje u formu u kojoj je bila prije trudnoće, ne ide joj tako jednostavno. Jednu njenu pratiteljicu zanimalo je kojom se brzinom vraća na staru težinu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Natasa Janjic (@nanulananula)

"Sporo i nikako! Deset kilograma viška jednostavno ne idu tako lako i brzo kao prije, a ne osjećam se dobro ni poletno. Nadam se da će vrijeme ipak učiniti svoje. Treba biti blag prema sebi", zaključila je. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara