Nerazdvojni od rođenja: Blizanci tješili jedan drugog nakon poroda

Nerazdvojni od rođenja: Blizanci tješili jedan drugog nakon poroda

FOTO: Facebook Dane Lyman

BLIZANCI Weston i Caleb Lyman neutješno su plakali nakon što su ih liječnici razdvojili par minuta nakon poroda. Kad su ih ponovno stavili jednog do drugog, nastao je muk. U ovom čudesnom trenutku novorođeni blizanci odmah su stvorili neraskidivu vezu.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Weston i Caleb rođeni su četiri tjedna prije termina. Kad su ih liječnici razdvojili da ih pregledaju, neutješno su vrištali. Onog trenutka kad ih je medicinska sestra stavila jednog do drugog, potpuno su se umirili. Blizanci su se dodirivali obrazima i tješili, a ovaj prekrasni trenutak uhvatio je kamerom ponosni tata Dane Lyman.

"Nakon poroda, otišao sam vidjeti koliko bebe teže i snimio ovu prekrasnu snimku. Bila je to najslađa stvar na svijetu. Drago mi je što sam je uhvatio kamerom", rekao je Dane, piše mirror.co.uk.

"Kad sam saznao da ćemo imati blizance, pomislio sam kako će biti lijepo ako budu najbolji prijatelji i najveća podrška jedno drugom. Kad sam vidio kako se tješe, bilo je kao da su napravili prvi korak prema toj posebnoj vezi", dodao je.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara