Nives Celzijus otkrila svoje stroge odgojne metode: "Zločesta majka"

Nives Celzijus otkrila svoje stroge odgojne metode: "Zločesta majka"
Foto: Instagram

NIVES CELZIJUS često privlači pažnju svojim vježbanjem i prakticiranjem zdravih navika, kao i riskantnim odjevnim kombinacijama. No obiteljski život ipak najčešće drži daleko od očiju javnosti. Podsjetimo, iz braka s nogometašem Dinom Drpićem ima sina Leonea i kćer Taishu oko kojih oboje podjednako vode brigu. Štoviše, u jednom intervjuu je otkrila kako i dalje žive u istoj kući, ali u odvojenim stanovima, te da si uzajamno pomažu. 

Na suživot su se odlučili kako bi svojoj djeci omogućili da budu s oba roditelja u mjeri u kojoj to sami žele. No ako je suditi prema Nivesinoj posljednjoj objavi na Instagramu, čini se da ona ima ulogu strožeg roditelja. 

"Taisha je zaključila kako je super što sutra nema škole jer ne mora pisati zadaću...I onda se zločesta majka s netipičnim radnim vremenom vratila s posla i natjerala jadno dijete da piše zadaću u 22:05. Uglavnom i danas bezuspješno eskiviranje matematike i za majku i za kćer", napisala je Nives.

Iako je većina sve shvatila kao šalu, bilo je i onih koji su ozbiljno stali u Taishinu obranu.

"Zloćo pusti kći da uživa u slobodno vrijeme bez škole. I sama si išla u školu. Stavi sebe u položaj njen, kako bi se ti osjećala da moraš pisati zadaću u 22 h?" pitao ju je jedan od obožavatelja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara