Obitelj traži dadilju i spremni su je platiti 28 tisuća kuna, ali uz jedan uvjet

Obitelj traži dadilju i spremni su je platiti 28 tisuća kuna, ali uz jedan uvjet
Foto: 123RF

ZA svoje dijete želite samo najbolje, pogotovo kad tražite osobu koja će ga čuvati u ono vrijeme kada vi to ne možete.

Možda pritom želite da vaša buduća dadilja bude vesela, optimistična, odgovorna i kreativna, no što u slučaju kada želje budu malo pretjerane, poput određene vrste odjeće koju osoba koja čuva vaše dijete mora pritom nositi?

Jedna je mama, kako prenosi CafeMom portal, objavila oglas u kojem traži dadilju koja će biti spremna odijevati se kao Disneyjeva princeza. 

"Želimo zaposliti nekoga tko će se brinuti o našoj djeci dok je odjeven u različite kostime Disneyjevih princeza, kao što su princeza Anna, Moana, Rapunzel i princeza Merida. Poput većine petogodišnjakinja, naše su djevojčice opsjednute Disneyem i smatramo da bi to bio najbolji način za njihov odgoj", pisalo je u oglasu.

"Moj suprug i ja znamo kako ovo nije baš uobičajen uvjet za zapošljavanje, no nadam se kako bi na taj način moje djevojčice mogle naučiti važne životne vrijednosti kao što su odlučnost, suosjećanje, neustrašivost i ambicioznost", dodala je.

Posao uključuje skraćeno radno vrijeme, godišnju plaću od 52.000 dolara, odnosno 340 tisuća kuna, 25 dana godišnjeg odmora, praznike i bolovanje. Mama je također navela kako su spremni pokriti i sve troškove kostima.

"Za mene je ovo previše. Dajte, molim vas! Tražiti od zaposlenika da se odijevaju u neke lude kostime. Niste normalni", poručila im je jedna mama. 

"Ajme, kako će se ova djeca snaći jednog dana u stvarnom svijetu? Živimo u pravom svijetu, ne u zemlji fantazije", dodala je druga. 

No bilo je i onih koji su ideju pozdravili.

"Zamislite posao kao Disney princeza. Ovo je san snova za mene", poručila je jedna žena. 

"Život bi s ovakvim poslom trebao biti prezabavan", dodala je druga.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara