Ovisna o dojenju - iako nema bebu odlučila je dojiti svog dečka

Ovisna o dojenju - iako nema bebu odlučila je dojiti svog dečka

Screenshoot: YouTube

ODE ovaj svijet... Jedna je žena, pozorno čitajte, odlučila ponovno početi dojiti, a iako je svoje dijete rodila prije 20 godina, nedostaje joj dojenje i želi se još više povezati sa svojim partnerom pa je jednostavno odlučila početi ga dojiti.

Na tu je ideju došla kada je (gdje drugdje) nego na internetu čitala o dojenju odraslih ljudi i stvarno se čvrsto odlučila za taj korak. I nije joj teško skoknuti s posla da bi svaka dva sata mogla podojiti svog dečka.

Svoje je iskustvo prvo podijelila s čitateljima New York Posta, a logično, priča je zaintrigirala i mnoge druge medije željne ovakvih senzacionalnih priča, pa se, eto, i mi priključujemo njima. Ako koga slučajno zanima.

Žena se zove Jennifer Mulford, a njen dečko Brad Leeson i kako je ona objasnila medijima - "Čitala sam o toj vezi koja se stvara dojenjem. To je veza koja ne može biti jača, a s obzirom da jako volim kada mi diraju moje grudi, i tijekom seksa, ali i onako, usput, odlučila sam pokušati i tako stvoriti neraskidivu vezu sa svojim partnerom. Međutim, kako njeno tijelo zna da nije trudna, ona se svojski potrudila zavarati ga pa je u početku svaka dva sata njen dečko Brad povlačio na suho kako bi potaknuo proizvodnju mlijeka. 

No, priča je ustvari počela puno ranije. Ta žena, koja inače živi u Atlanti, ima 20.-godišnju kćer i u doba kada je prvi put naletjela na članke o dojenju odraslih bila je sama. Ideja joj se toliko svidjela da je krenula u potragu za čovjekom s kojim će to moći ostvariti. Međutim, nije ga našla. Ne isprva. A onda se sjetila svog bivšeg dečka Brada kojeg je ideja zaintrigirala pa je pokušao.

"Te sekunde kada je pristao shvatila sam da ćemo stvoriti vezu koja će biti doživotna. ", istaknula je za medije i ispričala kako je u početku bilo dosta teško. Brad je trebao dojiti svaka dva do tri sata, a po noći je imala dvojbe jer je Brad tako mirno i spokojno spavao da joj je bilo žao buditi ga, ali bilo je jako lijepo kada je nastavio spavati sisajući moju dojku."

Da bi potaknula proizvodnju mlijeka Jennifer je konzumirala sve moguće namirnice koje bi joj u tome mogle pomoći, a Brad je pritom istaknuo i to da je jedan od motiva zašto je ušao u takvu "vezu" činjenica da bi mu majčino mlijeko moglo pomoći u njegovim treninzima i vježbama.

"I samo da znate, Brad zasad nema potrebu da ga se doji vani. Malo ga je sram, ali ako ikada poželi ja ću mu to omogućiti", rekla je Jennifer te za kraj naglasila da je jako sretno što ponovo doji i da naprosto uživa u svakom tom trenutku kada su u svoja četiri zida. I jedva čeka da joj opet dođe čas za dojenje.

Kako ćete reagirati na ovu priču, neka bude vaša stvar, ali eto, da znate da je moguće opet potaknuti mlijeko ukoliko ste na neko vrijeme prestale dojiti. Svoju djecu. Ili...

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara