Pjevačica doživjela ono o čemu svaka mama sanja: “Učinio je to ničim izazvan”

Pjevačica doživjela ono o čemu svaka mama sanja: “Učinio je to ničim izazvan”
Foto: Instagram

PJEVAČICA Pamela Ramljak uspješno spaja karijeru i obiteljski život. Preksinoć je održala koncert u Ravnoj Gori, a već jučer je bila u zagrljaju svog dvogodišnjeg sina Antuna.

“Imanje u šumi, nema signala, smrzla se, dečki iz benda su mi nabavili dekicu za pauze... Konj parkiran iza. Novo iskustvo definitivno”, napisala je na Instagramu pa otkrila da je sve to zaboravila kad joj je sin rekao nešto posebno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli P A M E L A (@pamelaramljak)

“Zato sam danas doživjela san svake mame, Antun ničim izazvan me je jako zagrlio i rekao: ‘Mama, volim te’. Srce k’o kuća”, pohvalila se svojim pratiteljima.

Pamela je sina Antuna rodila početkom siječnja 2017. godine. Cijelu trudnoću si je davala injekcije za razrjeđivanje krvi zbog trombofilije koja je, vjerojatno, razlog zbog kojeg je izgubila prvo dijete.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli P A M E L A (@pamelaramljak)

“Bila sam sretna jer sam silno željela dijete i radovala se što ću vidjeti kako raste. U glavi sam već zamišljala da je djevojčica, moja mala Dora. A onda je uslijedio šok: liječnik mi je rekao da nešto nije u redu, da ne vidi otkucaje srca. Ne mogu opisati kakav me užas preplavio, to može razumjeti samo žena koja je izgubila dijete. Počela sam ridati, a i danas se rasplačem kad se sjetim svega’, ispričala je tada Pamela za časopis Glorija.

Sin Antun sada je centar svijeta poznate pjevačice koja uživa u svakom danu majčinstva.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara