Pjevačica izjavila da svoju djecu neće odgajati kao djevojčicu i dječaka

Pjevačica izjavila da svoju djecu neće odgajati kao djevojčicu i dječaka

Foto: Instagram

"NEKA sami odluče što će biti. Naša se obitelj ionako ne drži strogih pravila ponašanja pa ćemo djecu odgajati jednako, bez obzira na spol", izjavila je nedavno Pink za Sunday People, a prenio je Glamour, čime je dala svoj obol temi o neutralnosti spolova koja se u posljednje vrijeme sve učestalije pojavljuje u medijima. I o kojoj sve češće govore slavne osobe.

Sjetimo se primjera Angeline Jolie i Brada Pitta koji su također odlučiti djecu odgajati onako kako ona žele, a ne onako kako to njihov spol nalaže. S njima se složila i Paloma Faith, a sad na istu temu, na isti način, govori i Pink.

Pink i njen suprug Carey Hart imaju dvoje djece - šestogodišnju Willow te sina Jamesona Moona koji će uskoro proslaviti prvi rođendan te ih oboje žele "sačuvati" od lekcija koje se tiču tipične spolne pripadnosti. 

 

A post shared by P!NK (@pink) on

"Neki dan mi se Willow pohvalila da će se, kad odraste, udati za ženu afričkog porijekla, a ja sam joj na to rekla: odlično, barem ćeš me naučiti tajnama afričke kuhinje", ispričala je Pink novinarima te dodala da ju je Willow na njen odgovor samo pogledala i rekla: "Naravno, mama, ionako ćemo živjeti s tobom dok si ne uredimo svoju kuću".

A to je samo jedna u nizu priča kojom se Pink dotaknula teme "kako bi se trebali osjećati u svojoj koži".

Sjetite se njenog govora na dodjeli MTV Video Music Awards koji je posvetila svojoj kćeri, nakon što joj je Willow rekla: "Mama, ja sam ružna i ja to znam. Izgledam kao dječak s dugačkom kosom". Tada je rekla upravo ovo što je i sada potvrdila: bez obzira tko su, što su i kako izgledaju, najvažnije ih je pustiti da oni sami odluče što će i kakvi će biti. 

>>Danas svi bruje o govoru Pink, a nas je dodatno oduševio njihov obiteljski outfit<< 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
 

A post shared by P!NK (@pink) on

 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Pink, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Pink.
 
Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

 

 

 

 

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara