Pokazala realnost majčinstva fotografijom na kojoj plače od iscrpljenosti

Pokazala realnost majčinstva fotografijom na kojoj plače od iscrpljenosti
Foto: Instagram

MAMA dvoje djece Rachel Giampietro iskrenim prikazom majčinstva je osvojila internet. Objavila je fotografiju staru godinu dana koja je nastala tri dana nakon rođenja njenog drugog djeteta, kćerkice Belle koja sada ima 11 mjeseci. Kako kaže, fotografija je rezultat iscrpljenosti koja ju je pogodila kad je prvi put ostala sama kod kuće s dvoje djece i suočila se s obvezama oko novorođenčeta i trogodišnjeg sina Lucasa. 

“Ako bolje pogledate, vidjet ćete da mi suze cure niza obraze. Malo dramatično, znam, ali ovo je realnost za mnoge mame”, napisala je.

Njen suprug Nick vratio se na posao, a ona se sama morala nositi sa sinovim izljevima bijesa i hranjenjem bebe.

“Oboje spavaju, ali Lucas je upravo imao najveći izljev bijesa ikad, ja sam samo sjela i plakala i nisam bila ni psihički ni fizički u stanju pomoći mu. Osjećam krivnju, iscrpljenost i umor”, dodala je pa rekla da su to manje ugodni trenuci majčinstva o kojima nitko ne govori.

“Ali upravo su to trenuci koji nam daju snagu i čine nas otpornijima. Teška vremena su najbolji učitelj i ako uspijete proći kroz prve dane, tjedne, mjesece i godine majčinstva, onda možete sve”, poručila je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I TAKE A STAND AGAINST BULLYING ! . My beautiful friend @stephluck has teamed up with @_kind_is_cool_ to make a stand against bullying and when I asked to be a part of it I said a big HELL YES! #standuptothebullies . Like so many kids today, I was bullied badly during primary school and early high school so it’s something I hold close to my heart . Because I was overweight, I was called fat and laughed at literally everyday, forced to work my way for friends e.g buy girls in my grades presents just so they’d allow me to be in their ”group” abut only if I would pick up their rubbish and put in in the bin every day like their own little slave. I also remember the boys pranking me each night on msn messenger, telling me they wanted to be my boyfriend and then laughing at me school the next day when I thought it was real but it was all just a joke 😭 . I didn’t know my worth back then. But today I do. . And I vow for my kids to never ever have to go through what I did. . I know I won’t be able to control what happens to them, but I just hope that I can make them understand how to NOT to be a bully and how to stand up to bullies too - with kindness, love and compassion 💓 . What being bullied taught me is that HURT PEOPLE HURT PEOPLE. Bullies need love. The world needs love. So the next time someone hurts you - don’t REACT. Instead, RESPOND with love, kindness and compassion and remember they are hurting deep down and just looking for a way out. . ‼️‼️To support this amazing movement head to @_kind_is_cool_ and check out their range of awesome tees - $1 of every sale goes to empowering children and young people in need!!

Objavu dijeli • Rachel Giampietro • (@_thestrongmama)

Na objavu fotografije odlučila se zbog savršenih fotografija mama i djece koje su posvuda.

“Postati majka dvaput bila je najteža stvar koju sam ikad učinila, ali voljeti ih je najlakše. Ovo je realnost koja se ne viđa dovoljno, ali svi se borimo, samo što to neki kriju bolje od drugih”, smatra.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli • Rachel Giampietro • (@_thestrongmama)

Samo nekoliko sati od objave fotografija je na njenoj Facebook stranici zaradila više od sto tisuća lajkova, komentara i dijeljenja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara