Priznanje ovog tate razbjesnilo ljude: "Supruga i ja se kajemo što imamo dijete"

Priznanje ovog tate razbjesnilo ljude: "Supruga i ja se kajemo što imamo dijete"
Foto: Twitter

JEDNA rečenica je bila dovoljna da izazove rat na internetu.

Odgovarajući na tvit u kojem se roditelje pitalo što su naučili nakon rođenja njihove djece, Sam McRoberts, autor iz Seattlea, napisao je brutalno iskren odgovor i uzburkao strasti.

"Moja supruga i ja smo prvobitno željeli troje djece. Dobili smo jedno i nakon nekoliko godina smo odlučili da je jedno dovoljno. Iako volim svoga sina, sada poznajem samog sebe puno bolje i dovoljno dobro sam upoznao izazove roditeljstva da mogu reći da je imanje djeteta vjerojatno moje najveće životno žaljenje", napisao je McRoberts u tvitu koji je u međuvremenu obrisao sa svog profila.

Pomalo očekivano, bijesnih reakcija nije nedostajalo.

"Zašto biste stavili nešto ovakvo na javnu platformu gdje bi vaše dijete jednoga dana to moglo pročitati?" pitao ga je jedan tata.

Dok mu je drugi poručio da "ne mora voljeti biti roditelj, ali također ne mora nanositi ovakvu vrstu boli".

Mnogi su zaključili kako je njegovo priznanje bilo bolno za čitanje.

"Ne mogu zamisliti ništa bolnije od toga da jedan od mojih učenika kaže kako njihovi roditelji žale što ih imaju", napisao je jedan od korisnika Twittera, koji je i sam nedavno doznao da će postati otac djetetu koje će usvojiti. Osim toga, poručio mu je da "ako ne želiš svoje dijete, znam ljude koji bi ga željeli".

McRoberts se pokušao opravdati za napisano objašnjavajući bijesnim ljudima da je problem u tome što nas nitko ne priprema za sve poteškoće koje dolaze s odgojem djece.

"Volim svoje dijete i on zna da je voljen. Provodim s njim sate svaki dan igrajući se, odlazim u parkove, gledam emisije ... ali sve u svemu, bez djece bi bilo jednostavnije", zaključio je Sam.

Ipak, to nije uvjerilo ljude.

"Ako ovo možete javno objaviti i dati sinu vjerojatnost da dozna kako vam je žao zbog njegovog postojanja, onda zapravo ne volite svog sina", piše u jednom od tvitova dok su drugi zaključili kako je ovaj tata zapravo jako "neodgovoran i sebičan".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara