Sementa Rajhard čuvala poseban poklon za svoju kćer: Imam ih od šeste godine...

Sementa Rajhard čuvala poseban poklon za svoju kćer: Imam ih od šeste godine...
Foto: Instagram

GLUMICA i pjevačica Sementa Rajhard je sredinom travnja rodila svoje prvo dijete, kćer Stellu. Odlučila je na društvenim mrežama skrivati njezino lice, ali rado s obožavateljima dijeli crtice iz obiteljskog života.

Tako je nedavno otkrila kako se već sada trudi svoje dijete naučiti ritmu, kako bi i ona imala vrijeme za sebe. Kako je rekla, vjeruje da djeca moraju imati raspored, a dio njihove svakodnevice su i šetnje. Otkrila je i kako izgleda njihovo prvo ljetovanje, a svojom posljednjom objavom je mnoge raznježila te podsjetila na djetinjstvo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sementa Rajhard 🌠🌟💫💙😇 (@sementa_rajhard)

"Ova dva mala miša penjača koji se drže sa strane za ručkicu imam od šeste godine svojeg života. Dobila sam ih od svoje None i uspjela ih sačuvati svih ovih godina. Za mene su to bili brat i sestra", iskreno je napisala glumica.

"Sad se princeza Stella igra s njima dok mene vraćaju u djetinjstvo", zaključila je te pitala svoje pratitelje imaju li oni još uvijek svoje igračke iz djetinjstva.

Mnogi su odgovorili potvrdno te priznali da su i sami poklonili svoje igračke djeci, kao i da za njih imaju posebno značenje.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara