Serena Williams priznala koliko joj je teško majčinstvo u prvih godinu dana

Serena Williams priznala koliko joj je teško majčinstvo u prvih godinu dana
Foto: Instagram

TENISAČICA Serena Williams zvijezda je naslovnice novog broja časopisa TIME. Iskreno je progovorila o majčinstvu i povratku na teniske terene.

“Ništa u vezi sa mnom trenutno nije savršeno. Ali sam savršeno Serena”, stoji na naslovnici koju krasi.

U intervjuu je progovorila o oporavku nakon teškog porođaja i kako je to utjecalo na njezino mentalno zdravlje.

“Ima dana kada plačem. Zaista sam tužna. Nekoliko puta sam se slomila. Bilo je stvarno teško 11 mjeseci”, priznala je.

Serena se borila s postporođajnom depresijom, a kako bi tijelo dovela u formu za povratak tenisu morala je prestati dojiti svoju kći Alexis Olympiju. Zbog posla je propustila i prve korake kćeri, ali se ne srami svih tih teškoća na koje nailazi otkako je postala majka, zbog čega je zadobila nove simpatije javnosti.

Nedavno je otkazala nastup na Rogers Cupu u Montrealu, a sada je otkrila razlog koji stoji iza takve odluke. TIME piše kako je deset minuta prije početka meča na mobitelu doznala da je ubojica njezine sestre Yetunde Price na slobodi zahvaljujući uzornom vladanju.

“Nisam to mogla smetnuti s uma. Bilo je teško jer mislim jedino o njezinoj djeci”, otkrila je Serena čija je sestra ubijena u svom domu 2003. godine.

“Što god da se dogodi, moja sestra se neće vratiti zbog dobrog ponašanja. To nije pošteno jer ona više nikad neće imati priliku zagrliti me”, dodala je slavna tenisačica.

Serena Williams profesionalno igra tenis od 1995. godine. U karijeri je osvojila 72 naslova, 23 Grand Slam naslova i četiri olimpijska zlata.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara