Shiloh ukrala svu pažnju medija jer je sad stvarno pljunuti Brad Pitt

Shiloh ukrala svu pažnju medija jer je sad stvarno pljunuti Brad Pitt

Foto: Splash/Instagram

VEĆ dugo znamo da prva biološka kćer Angeline Jolie i Brada Pitta, 11-godišnja Shiloh Nouvele Jolie-Pitt, ne žudi za svojom ženskom stranom, ali novije fotografije šokirale su javnost te zasjenile čak i slavnu mamu, koja je blistala u Kanadi.

Angelina se s pet, od svoje šestero djece, nedavno pojavila na Toronto International Film Festivalu, gdje je promovirala svoj producentski uradak The Breadwinner.

Mnogi su novinari primijetili neki novi sjaj na Angelinom licu, no kad se pojavila s djecom, kamere su se odjednom fokusirale na Shiloh, jer ona je baš isti Brad!

Ta činjenica više ne može promaknuti baš nikome.Osim što su u licu jako slični, što su mediji odmah popratili brojnim slikovnim usporedbama kćeri i oca, jasno je da je sličnost vidljiva i drugdje. Njezin stav, odjeća, ponašanje, sve ukazuje na to da je Shiloh doista više sin nego kćer.A sve je to povuklo već također manje-više poznate tračeve da se Shiloh zapravo već priprema za promjenu spola.

Nije nepoznato da njihova prva biološka kćer, koju su već po rođenju pokušali etiketirati maminom i tatinom ljepotom, nikada nije krila gnušanje spram "ženskih stvari" te da joj Brad i Angelina dozvoljavaju da bude ono što osjeća da bi trebala biti, ali nas je iznenadilo pisanje da je Shiloh već ušla u proceduru promjene spola, kako bi postala John.

Ta je informacija možda samo nepotvrđeni trač, ali je sigurno da Shiloh neće sličiti na svoju lijepu majku. Kako i bi kad je pljunuti Brad? 

Više slika pogledajte ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara