Što kažete na ovaj obiteljski bicikl? On je ostvarenje svih vaših ljetnih snova!

Što kažete na ovaj obiteljski bicikl? On je ostvarenje svih vaših ljetnih snova!

Foto: Taga

MA NIJE moguće – dobili smo bicikl kakve ste vjerojatno svi vi barem jednom imali u svojoj mašti! Bicikl koji će imati sve što je potrebno za obiteljsko uživanje na dva kotača.

Upravo tako – obiteljsko, jer ima tu dovoljno prostora i dovoljno opreme da na bicikl u sekundi pretvorite u kolica, da na njemu bezbrižno vozite dvoje djece te usput obaviti i poveći šoping. Imate li ljubimca, ma i njega povezite u avanturu.

Predstavljamo vam Taga bicikl, a dodamo li mu i oznaku 2.0 znate da se radi o super soničnoj novotariji kojom je lako upravljati i koju je naravno moguće priključiti i na e-bike. Pa neće valjda nešto tako moderno i novo izbjeći e-tehnologiju?

Ideja o ovom biciklu kreirana je godinama, a iako mu dizajn i nije baš toliko ultra moderan, osnovna značajka mu je super praktičnost!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njime se mogu voziti čak i male bebe jer ima priključak za sjedalicu te veća djeca koja mogu sjediti ili klasično, u sjedalici, ili u košari gdje mogu imati pravi izlet u pokretu.

Uostalom, pogledajte što sve može ovaj divni Taga i shvatit ćete da je ustvari jako čudno što nešto ovako jednostavno ne postoji već godinama. Ali, eto – nikada nije kasno.Cijena mu je doduše malo, hm, od 1.500 do 2.000 dolara, ovisno o opremi, ali ako pogledate koliko ga godina možete voziti s djecom, a koliko još kada klinci malo odrastu, vjerujemo da je svaku uloženi dolar itekako isplativ.

Jer boravak u prirodi i avantura u pokretu ponekad je sve što vašoj obitelji treba.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara