Suprug iznenadio ženu motivacijskim porukama dok je rađala

Suprug iznenadio ženu motivacijskim porukama dok je rađala
Foto: Facebook

PROŠLOG tjedna jedan Amerikanac je svojoj ženi odlučio pokušati olakšati porođaj motivacijskim porukama o njihovoj vezi. 

Jasmine Caver dva dana je ležala i čekala rođenje djeteta u bolničkom krevetu kada se njen suprug Kendall pojavio s knjigom punom poruka.

“Sjećaš li se kad smo se upoznali? Prije gotovo 10 godina. Prije računa. Prije nego što smo započeli naše karijere. Bili smo tek djeca na fakultetu koja su se svidjela jedno drugom”, napisao je na početku.

Ovaj par je već prošao kroz jedan pobačaj. Kendall je zato poručio Jasmine da bi sve napravio iznova da osjeti neizmjernu sreću kao danas.

Prisjetio se i dana njihovog vjenčanja kada su dobili savjet: “Bit ćete testirani, ali ne postoji test koji ne možete proći zajedno”.

Cijelo vrijeme je podsjećao suprugu da ne zaboravi disati.

“Diši… Kao kad smo vježbali”, napisao je.

Mnoge je ovaj prizor podsjetio na scenu iz filma Zapravo ljubav u kojoj se Andrew Lincoln pojavljuje ispred kuće Keire Knightley kako bi joj otkrio da je u nju zaljubljen. Umjesto da joj to kaže, ispisao je tekst na karticama koje joj je otkrivao jednu za drugom.

Nekima je ovo slatka gesta, no puno ljudi misli da Kendall ima želju biti u središtu pažnje s obzirom na to da je video objavio na Facebooku, gdje ga je pregledalo više od dva milijuna ljudi.

“Mislim da bi mu većina mama u Velikoj Britaniji rekla da si zabije ‘motivacijsku’ knjigu tako gdje sunce ne sija”, komentirao je britanski voditelj Piers Morgan.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara