Sve situacije zbog kojih su posramljivali sestre Kardashian kao majke u 2018.

Sve situacije zbog kojih su posramljivali sestre Kardashian kao majke u 2018.
Foto: Instagram

2018. se primakla kraju, a to znači da su uskoro iza nas sve situacije u kojima su posramljivali metode odgoja slavnih sestara Kardashian.

Reality zvijezde u stopu prate paparazzi, ali za većinu navedenih situacija krive su same jer su ih izazvale svojim objavama na društvenim mrežama.

Kim Kardashian majka je troje djece, kao i njezina starija sestra Kourtney, dok su Khloe Kardashian i Kylie Jenner ove godine prvi put postale majke.

Od dužine kose sina, preko bušenja ušiju bebi, do ravnanja kose petogodišnjakinje, ovo su sve situacije zbog kojih su bile na meti neugodnih komentara na društvenim mrežama.

Kim je izašla na doček Nove godine

U 2018. Kim je ušla na prilično neugodan način. Fanovi su je kritizirali jer je izašla na proslavu dok joj se sin Saint u bolnici liječio od upale pluća. Opravdala se na Twitteru rekavši da je dječak bolnicu napustio nekoliko dana ranije.

Kim i Kanye su otišli u kino

Nakon rođenja kćeri Chicago 15. siječnja Kim i Kanye su 21. siječnja izašli u kino. Neki su zaključili da je par treće dijete dobio uz pomoć surogat majke zato da im društveni život ne bi patio.

Kim je pozirala u donjem rublju nakon što je treći put postala majka

Krajem siječnja 2018. Kim je užarila društvene mreže svojim videom u kojem je pozirala u kratko rezanoj majici i tangama. Neke je to prilično zabrinulo jer je tek ponovno postala majka i smatraju da će jednog dana to morati objasniti djeci.

Kim je dopustila petogodišnjoj kćeri da se šminka

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kim Kardashian West (@kimkardashian)

U jesen 2018. Kim je objavila fotografiju na kojoj se vidi da je njena kći North oči iscrtala narančastom olovkom za oči. 

“Opustite se, posramljivači majki, skida se za nekoliko minuta. Morala sam je podmititi da bi izašla iz kuće”, odgovorila im je Kim.

Kim je dopustila kćeri da ravna kosu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Osim što je otkrila da kćeri povremeno dopušta šminkanje, Kim je nekoliko puta otkrila da kćeri ravna kosu. Pratitelji smatraju da joj tako oštećuje kosu.

“Ne dopuštam joj to svaki dan, ali ako to želi napraviti dva ili tri puta godišnje, to je u redu”, rekla je Kim.

North je fotografirala Kim

Kim je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj skida ili oblači grudnjak. U opisu je otkrila da je fotografija djelo njene petogodišnje kćeri na što su joj neki odmah poručili da bi trebala biti pod nadzorom socijalne službe.

North je odjenula bikini

Kim je ove godine objavila nekoliko fotografija kćeri u bikiniju, a Yahoo piše da su neki otišli toliko daleko da su joj poručili da djevojčica tako šalje krive signale.

Kim je pozirala gola

Svoju novu kolekciju kozmetike Kim Kardashian je reklamirala golišavim fotografijama. Naravno, mnoge je time razljutila.

Kourtney je pozirala gola

U siječnju 2018. Kourtney Kardashian je objavila fotografiju na kojoj je gola s ciljem promocije fitness tjedna. Odmah su je podsjetili da je majka.

Kourtney nosi bikini

Također u siječnju 2018., Kourtney je objavila fotografiju s odmora u Meksiku na kojoj nosi kupaći kostim. Donji dio su zapravo tanga gaćice, a fanovi su joj odmah poručili: “Majka si, nemoj zaboraviti. Koji je cilj pokazivanja predivne stražnjice cijelom svijetu?”

Kourtney je pozirala gola za časopis

Za prosinačko izdanje časopisa GQ Mexico, Kourtney je pozirala gola. I ovoga puta su je upozorili da promisli o svojoj djeci.

Sin Kourtney Kardashian ima dugu kosu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kourtney Kardashian (@kourtneykardash)

U prosincu 2018. Kourtney je objavila fotografiju sebe i sina Reigna koji ima dugu kosu. Pratitelji su se zapitali je li to dječak ili djevojčica.

Khloe Kardashian je počela vježbati prebrzo nakon porođaja

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Khloé (@khloekardashian)

Malo više od mjesec dana nakon rođenja kćeri True, Khloe Kardashian se vratila treninzima. Nekoliko puta je pročitala da je previše fokusirana na vlastito tijelo pa je poručila da je to nešto u čemu jednostavno uživa.

Khloe je počela koristiti mlijeko u prahu

Fanovi su Khloe posramili jer je odlučila kombinirati dojenje i dohranu.

Khloe je kćeri probušila uši

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Khloé (@khloekardashian)

Samo dva mjeseca nakon rođenja kćeri, Khloe je djevojčici probušila uši.

Khloe koristi filtere na fotografijama kćeri

Vjerovali ili ne, i ovo je jedan od razloga zbog kojih se Khloe našla na udaru kritika. Ljude je razljutilo što koristi filtere kada objavljuje fotografije kćeri.

Khloe se pojavila na događaju tri mjeseca nakon porođaja

U srpnju 2018. Khloe je otkrila da nailazi na kritike jer je izašla tri mjeseca nakon što je rodila True. Opravdala se pojasnivši da je bila riječ o humanitarnom događanju, a djevojčica je za to vrijeme bila s tatom Tristanom Thompsonom.

Khloe drži kćer na neispravan način

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Khloé (@khloekardashian)

U prosincu 2018. Khloe su poručili da neispravno drži kćer u nosiljci. Smatraju da ne bi smjela biti okrenuta licem prema naprijed, a nekoliko mjeseci prije kritizirali su je jer nije pridržavala bebinu glavu.

Kylie Jenner je otišla na festival

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kylie (@kyliejenner)

Dva mjeseca nakon rođenja kćeri, u travnju 2018., Kylie Jenner su se izrugivali jer je posjetila poznati festival Coachella.

Kylie je probušila uši kćeri

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kylie (@kyliejenner)

Kylie je u srpnju 2018. probušila uši kćeri što je odmah izazvalo debatu na društvenim mrežama o tome je li to normalno ili nije.

Kylie je odjenula kćer kao dječaka

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli flame (@travisscott)

U prosincu 2018. Travis Scott je objavio fotografiju kćeri Stormi, a neki su odmah prozvali Kylie jer smatraju da je djevojčicu odjenula kao dječaka.

Kylie je stavila kćer u hodalicu

Iako pedijatri upozoravaju da su štetne, Kylie je objavila video u kojem je Stormi u hodalici. Ne treba puno pojašnjavati da je to izazvalo ljutnju njenih pratitelja.

Kylie je dobila novi auto

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kylie (@kyliejenner)

Dečko Travis Scott je u ožujku 2018. poklonio Kylie skupocjeni Ferrari, a fanovi su joj poručili da u takav automobil ne stane dječja autosjedalica.

Kim je dopustila kćeri North nositi crveni ruž

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Kada smo pomislili da smo sve čuli, na udaru kritika se ponovno našla Kim Kardashian koja je dopustila kćeri North da na božićnoj zabavi nosi crveni ruž. Bajkovite fotografije koje je objavila odmah su naišle na lavinu negativnih komentara.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara