Tata posjetio restoran svoje kćerkice pa ostavio urnebesnu recenziju

Tata posjetio restoran svoje kćerkice pa ostavio urnebesnu recenziju
Foto: Instagram

TATA Chris Kyle ovaj posjet restoranu će zauvijek pamtiti. Naime, igrajući se s kćerkicom Avom odlučio je navratiti u njenu dječju kuhinju na ručak. 

Neodoljiva djevojčica dočekala je tatu odjevena u pregaču i s kuharskom kapom na glavi. Na kraju je Chris ostavio i recenziju u kojoj je otkrio da je "uživao u iskustvu, ali mislim da je chef/konobar/menadžer mogao napraviti bolji posao".

Recenziju je objavio na Instagramu i priznao da je voljan Avi dati još jednu šansu u budućnosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CHRIS KYLE | Hashtag Props (@christophe_kyle) on

"Danas sam odlučio dati podršku poduzetnici Afroamerikanki. Došao sam u Avinu kuhinju, koja je otvorena krajem travnja. Mjesto je vrlo uredno, ali moram vam reći neke stvari o vlasnici", počeo je tata.

"Prvo sam je upitao zbog čega su baloni na mom stolcu, a nije mi rođendan, pa mi je odgovorila da se bavim svojim poslom te da su oni mamini. Čekao sam narudžbu 45 minuta i bio sam jedini gost. Isprva se činilo da joj dobro ide, ali onda je uzela stanku od 20 minuta da pogleda epizodu Psića u ophodnji", pojasnio je Chris.

Zaključio je da je "usluga mogla biti bolja, ali kuharica je slatka pa ću joj dati još jednu priliku jer nije zaslužila da se od nje odustane nakon jedne pogreške". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CHRIS KYLE | Hashtag Props (@christophe_kyle) on

Korisnike Instagrama ovaj je tata prilično nasmijao pa je njegova recenzija uz pripadajuće fotografije neobičnog iskustva prikupila preko 9000 lajkova.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara