Tata uživo prenosio porod: Rekla je riječ na 'j', mislim da je postalo ozbiljno!

Tata uživo prenosio porod: Rekla je riječ na 'j', mislim da je postalo ozbiljno!
Foto: Facebook / Cody Lake

NIJE čudno da očevi prisustvuju rođenju svoje djece, ali je čudno kada cijeli događaj odluče uživo prenositi na društvenim mrežama.

Upravo se na to odlučio Cody Lake iz Teksasa koji je drugi porod svoje supruge, Becky, "odradio" na urnebesan način. Kako se čini on je, za razliku od svoje supruge, imao viška vremena i energije pa je na svom Facebook profilu prijateljima javljao kako porod napreduje te je uspio sve nasmijati. 

Naravno, on nije jedini koji je odlučio dokumentirati ovaj događaj, ali drugi se uglavnom odlučuju na fotografiranje ili eventualno snimanje videa. No, on ima potpuno drugačiju metodu.

Sve je počelo pucanjem vodenjaka...

"Voda je upravo iscurila iz moje žene. Čudno. Beba stiže", napisao je u jednoj od prvih objava.

"Becky je upravo rekla riječ na 'j'. Mislim da postaje ozbiljno. Odmah se vraćam", napisao je kako bi prijateljima dao do znanja da situacija postaje sve napetija.

"Naravno, ona ima trudove ili što god, ali meni se piški već dva sata. Gdje su ledeni oblozi za mene?", požalio se Cody.

"Stvarno mi je teško voljeti nekoga zbog koga moja žena trpi ovoliku bol. Morat ćete me držati kad se taj propalica rodi!", napisao je i sve nasmijao.

Svoju je ženu nazvao i "lažljivicom" zbog njezinih tvrdnji da nije dovoljno jaka i da više nema snage. Kako Cody kaže, već je jednom sve to prošla.

"Moja žena jako puno vrišti i, iskreno, teško mi je tako zaspati", požalio se.

Pet minuta nakon sinovog rođenja novopečenog tatu su poslali po kavu za mamu, a nije zaboravio ni sebi kupiti burger. Kako kaže, zaslužio ga je.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara