The Rock se našao na meti kritika zbog fotografije s trogodišnjom kćeri

The Rock se našao na meti kritika zbog fotografije s trogodišnjom kćeri
Foto: Instagram

IAKO slovi kao jedna od omiljenih javnih ličnosti, popularni Dwayne "The Rock" Johnson našao se na tapeti trolova, a sve zbog objavljene fotografije sa svojom kćeri.

Fotografija, koju je Dwayne u međuvremene uklonio s Instagrama, prikazivala je ponosnog oca u bazenu s raširenim rukama, spremnim uhvatiti malenu Jasmine koja je stajala na rubu bazena.

"Povjerenje. Uvijek sam tu za tebe. Obožavam je gledati kako nadilazi svoje granice i razbija strahove učeći plivati. Sretan sam zbog ovog blagoslova i zato svaki slobodan dan nastojim provesti kod kuće sa svojim damama. Naučio sam cijeniti i trenutak kad mi kaže 'Tata, moram piškiti', na što se oboje samo zločesto nasmiješimo jer zna da ću joj dopustiti da to napravi u bazenu. Zbog toga onda imamo problema s mamom", napisao je The Rock ispod fotografije i izazvao lavinu komentara.

I to ne zbog mokrenja u bazen, nego zbog toga što je na fotografiji trogodišnjakinja bila gola.

"Kao majka djevojčice, preklinjem vas da ne objavljujete golo dijete na društvenim mrežama", bio je jedan od prvih komentara. 

"Zašto bi netko uopće izložio tijelo svog djeteta milijunima ljudi?" pisalo je u drugom.

"Drago mi je da znam da moje dijete nije jedino koje se kupa golo u bazenima", stala je u njegovu obranu jedna od pratiteljica.

"Ovo je njegovo dijete, a ne vaše. Ako vam se ne sviđa ono što objavljuje, prestanite ga pratiti", dodala je druga. 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara