Vrijeđali je zbog malog trudničkog trbuha, a ovako izgleda 13 dana od porođaja

Vrijeđali je zbog malog trudničkog trbuha, a ovako izgleda 13 dana od porođaja
Foto: Instagram

FITNESS blogerica Hannah Polites često se nalazila na udaru kritika. Naime, početkom godine je objavila da je trudna, a nedugo nakon toga počeo se nazirati i trudnički trbuščić. No, s obzirom na to da je u tom trenutku bila trudna već pet mjeseci, njenim pratiteljima je zasmetala Hannahina vitka figura. Podsjetimo, ovoj australskoj influenceri ovo je bila treća trudnoća te sada ima sinčića Arla i dvogodišnju kćerkicu Evaliah.

Kritiziranje njenih pratitelja nije prestalo čak ni nakon što je s njima podijelila vijest o tome da su počeli trudovi, kada su mnogi opet našli brojne primjedbe na račun njene objave. Tada su pojedinci spornu fotografiju proglasili "bizarnom i čudnom".

Ipak, sve to je nije spriječilo da vlastitim primjerom pokuša ohrabriti druge žene da zavole svoje tijelo pa je svega 24 sata nakon porođaja hrabro stala pred objektiv. Tada je otkrila i da ju je kći pitala zašto joj trbuh "izgleda smiješno", a ona joj je odgovorila kako je to efekt stvaranja predivnog života.

No svega 13 dana nakon porođaja njeno tijelo izgleda potpuno drugačije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by hannahpolites (@hannahpolites) on

Na svom Instagramu objavila je kolaž sastavljen od fotografije iz 38. tjedna trudnoće te od fotografije koja je nastala samo 13 dana nakon porođaja, a transformacija je gotovo nevjerojatna.

Priznala je da joj je i dalje čudno koliko je njen trbuh bio veći u ovoj trudnoći u odnosu na prethodnu, ali i da su je često znali pitati "je li sigurna da se unutra ne skrivaju dvije bebe".

"Srećom, ne dopuštam da me komentari zabrinjavaju jer znam da moje tijelo neće stvoriti bebu koju ne može iznijeti do kraja", napisala je te dodala da "još uvijek ne stane u većinu odjeće koju je nosila prije trudnoće".

Ipak, opet su se našli oni koji ne vjeruju da se blogerica zbilja već sad može pohvaliti gotovo potpuno ravnim trbuhom, ali ona je još jednom dokazala da se ne planira opterećivati takvim komentarima. Naravno, bilo je i onih koji su oduševljeni njenim izgledom.

"Tvoje tijelo je prelijepo, baš kao i tvoja duša", poručila joj je jedna od obožavateljica.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara