William i Kate konačno će Uskrs provesti s djecom, planiraju potragu za pisanicama

William i Kate konačno će Uskrs provesti s djecom, planiraju potragu za pisanicama
Foto: EPA-EFE

KAO i u mnogim drugim obiteljima, britanska kraljevska obitelj morala je zbog koronavirusa promijeniti svoje svakodnevne navike i rutinu. Najbolji dokaz za to su princ William, njegova supruga Kate Middleton i njihovo troje djece. Naime, prema portalu Hello, William i Kate trenutno se sa svojom djecom nalaze u Norfolku i odvojeni su od ostatka obitelji.

William, Kate te njihova djeca George (6), Charlotte (4) i uskoro dvogodišnji Louis, odlučili su se na ovaj korak zato što se par nalazi u samoizolaciji nakon što je potvrđeno da neki članovi kraljevske obitelji, poput Williamovog oca Charlesa, već boluju od koronavirusa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Iz tog razloga, ove godine će imati priliku cijeli Uskrs provesti sa svojom djecom, a Kate se već dala u pomno planiranje aktivnosti koje će zajedno raditi. Kako na britanskom dvoru i inače postoji igra 'Uskršnja potraga za pisanicama', pretpostavlja se da će sličan oblik igre imati i u Norfolku. 

I dok planovi ostatka obitelji još uvijek nisu poznati, navedeni portal upozorava da bi zbog karantene uzrokovane covidom-19 u pitanje moglo doći obilježavanje kraljičinog 94. rođendana, drugog rođendana princa Louisa i devete godišnjice braka Williama i Kate. Sve ove obljetnice stižu do kraja travnja i prema trenutnoj situaciji u zemlji, poprilično je izgledno da se neće javno slaviti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara