Zabrinuta mama upozorava roditelje da pripaze na perilice rublja nakon što joj je kći umalo poginula u jednoj

Zabrinuta mama upozorava roditelje da pripaze na perilice rublja nakon što joj je kći umalo poginula u jednoj
Foto: 123RF

LINDSEY McIver iz Colorada kupila je novu perilicu za rublje i još je nije ni naučila ispravno koristiti kada je doživjela strašno neugodno iskustvo. Njezina trogodišnja kći Kloe ušla je u perilicu, zatvorila vrata i uspaničila se kada je voda počela puniti bubanj.

Srećom, Lindsey i njezin suprug spasili su djevojčicu na vrijeme zahvaljujući četverogodišnjem sinu koji ih je probudio plačući toliko jako da je jedva govorio.

“Pokušavala sam shvatiti što mi želi reći kada je suprug skočio iz kreveta i pojurio niz stepenice. Tad sam i ja shvatila. Govorio je: “Khloe. Unutra. Perilica”, napisala je Lindsey na Facebooku.

​​​​​​

​Slijedila je supruga i pronašli su kći u perilici koja je bila uključena.

“Bubanj se okretao i punila se vodom. Ona je vrištala, ali je nismo mogli čuti. Zaustavili smo je, otvorili vrata i izvaditi je. Osim nekoliko kvrga na glavi i smočene odjeće, dobro je”, dodala je ova 32-godišnja majka.

Lindsey nije bila sigurna hoće li objaviti ovo upozorenje jer su je brinuli neugodni komentari, ali je osjećala kako je pitanje prevažno da ga ne podijeli s drugima.

“Iskreno kažem da nismo bili svjesni opasnosti od perilice rublja. Djeca nas stalno iznenađuju novim idejama pa ih iskušavaju i sve završi tragično. Ovo je novi način”, napisala je.

Lindsey je nakon toga na perilicu stavila sigurnosnu zaštitu kako je djeca više ne bi mogla otvoriti.

“Otkrili smo da se perilica može zaključati i tako zaštititi od djece. No to znači da neće početi raditi, ali ne mogu se zaključati vrata”, dodala je.

Njezina želja bila je upozoriti roditelje da koriste sigurnosnu zaštitu.

“Shvaćam da postoje načini na koje smo ovo mogli spriječiti. U ovo vrijeme se događaju nesretni slučajevi poput utapanja u bazenu i toga da roditelji zaključavaju djecu u automobilima tijekom visokih temperatura. Ali većina toga se dogodi nesretnim slučajem. Osuda roditelja ne nosi ništa dobro. Moramo biti otvoreni i iskreni o našim greškama kako bismo pomogli drugima.”

Ovo upozorenje mnogi su shvatili ozbiljno. Podijeljeno je 276.000 puta, a komentiralo ga je 69.000 ljudi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara